Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα

Δημοσίευσηαπό CaptainPanic » 03 Ιουν 2014, 18:37

Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα (αγγλικά: Captain America: The Winter Soldier) είναι αμερικανική περιπέτεια παραγωγής 2014, βασισμένη στον σούπερ ήρωα Captain America των κόμικς της Marvel. Αποτελεί συνέχεια της ταινίας Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger, 2011) και την ένατη προσθήκη του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Άντονι και Τζο Ρούσο και το σενάριο έγραψαν οι Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Κρις Έβανς όπως και οι Σεμπάστιαν Σταν και Χέιλι Άτγουελ ενώ οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κόμπι Σμόλντερς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από προηγούμενες ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel. Στο καστ προστίθενται οι Άντονι Μακί, Φρανκ Γκρίλο, Έμιλι Βαν Καμπ και Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Η ιστορία ακολουθεί τον Στιβ Ρότζερς να προσπαθεί να προσαρμοστεί στο μοντέρνο κόσμο ενώ έχει να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή από τα παλιά: έναν πράκτορα της Σοβιετικής Ένωσης, γνωστό ως Στρατιώτη του Χειμώνα.

Οι Μάρκους και ΜακΦίλι, που έγραψαν το σενάριο και της πρώτης ταινίας, δήλωσαν πριν την κυκλοφορία της ταινίας ότι δούλευαν το σενάριο της συνέχειας και τον Ιούνιο του 2012, οι Άντονι και Τζο Ρούσο άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία. Τον επόμενο μήνα, ξεκίνησε η επιλογή των ηθοποιών με τους Μακί και Σταν να είναι από τις πρώτες προσθήκες. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2013 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας και συνεχίστηκαν στην Ουάσινγκτον και στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου 2014, και με τη μορφή 3D.Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας Οι Εκδικητές, ο Στιβ Ρότζερς ζει ειρηνικά στην Ουάσινγκτον, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή. Ωστόσο, μετά από μια επίθεση ενός πράκτορα της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α., ο Ρότζερς μπλέκεται σε ένα μυστήριο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την υφήλιο. Μαζί με τη Νατάσα Ρόμανοφ, ο Κάπτεν Αμέρικα προσπαθεί να αποκαλύψει την όλο και αυξανόμενη μηχανορραφία ενώ ταυτόχρονα μάχεται δολοφόνους που προσελήφθησαν να τον σκοτώσουν. Όταν η απάτη που έχει στηθεί αποκαλύπτεται, ο Κάπτεν Αμέρικα και η Μαύρη Χήρα πρέπει να στρατολογήσουν τον Φάλκον και σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν απρόσμενο και ισχυρό αντίπαλο, τον Στρατιώτη του Χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
CaptainPanic

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Ιουν 2014, 19:42

Από το βικιπαίδεια ξέρει και η γιαγιά μου να γράφει για ταινίες. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό korko » 03 Ιουν 2014, 22:26

δεν ξέρω αν είναι αντιγραφή όπως λες αλλά τα αναφέρει όλα και ευτυχώς για όσους δεν το έχουν δει χωρίς spoilers.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Ιουν 2014, 22:55

korko έγραψε:δεν ξέρω αν είναι αντιγραφή όπως λες αλλά τα αναφέρει όλα και ευτυχώς για όσους δεν το έχουν δει χωρίς spoilers.

Γράψε στο google <<Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα - Βικιπαίδεια>>.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 08 Ιούλ 2014, 19:33

H καλύτερη ταινία που είδα φέτος και η καλύτερη ταινία της Marvel ever.Έπος.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 11 Ιούλ 2014, 18:42

Το 1 μου αρεσε αλλα το 2 δε το εχω δει ακομα.Θα το δω αμεσα.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 23 Απρ 2016, 12:55

το 2 ειναι πιο ωραιο απτο 1
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό john17 » 08 Μάιος 2016, 15:03

Την καινουρια ταινια την ειδατε?
john17

Δημοσιευσεις : 50

Επιστροφή στο Ταινίες