- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 05:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Amazing Spider-Man 2 (2014)
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Ο Peter Parker ή αλλιώς Spiderman, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα τής Gwen Stacy να μείνει μακριά από την κόρη του και νιώθει ότι τον βλέπει παντού μπροστά του. Επιπλέον, θα προσπαθήσει να μάθει τι μυστικά έκρυβαν οι γονείς του, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που του άφησε ο πατέρας του. Παράλληλα, ένας υπάλληλος της Oscorp, μετά από ένα εργατικό ατύχημα, θα μεταλλαχθεί σε ανθρώπινη ηλεκτρική γεννήτρια με το όνομα Electro. Μαζί με τον κληρονόμο τής Oscorp, ονόματι Harry Osborn, που θα χρησιμοποιήσει μια εξελιγμένη πανοπλία και δηλητήριο από μεταλλαγμένες αράχνες για να γίνει Green Goblin, θα βαλθούν να καταστρέψουν τον Spiderman, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, στέλνοντάς του και άλλους εχθρούς στο πέρασμά τους. Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 6 στα 10 αστεράκια. Φτιάχνοντας μια μέτρια προς κακή ταινία, ο Marc Webb καταφέρνει να μας κάνει να βαρεθούμε από τη δεύτερη ταινία, συγκριτικά με τον Sam Raimi, τον σκηνοθέτη δηλαδή της προηγούμενης τριλογίας του Spiderman, που μας έκανε να βαρεθούμε στην τρίτη ταινία της σειράς. Ενώ προσπαθεί να αυξήσει τους εχθρούς που αντιμετωπίζει ο Spiderman σε κάθε ταινία, τους δείχνει για όλο και πιο λίγο χρόνο σε κάθε ταινία. Σε μία ταινία δράσης 142 λεπτών, δεν επιτρέπεται να δείχνει δράση τόσο σπάνια. Κατά τη διάρκεια της ταινίας, βλέπουμε πιο πολύ την μπερδεμένη του σχέση με την Gwen Stacy, παρά το να αντιμετωπίζει εχθρούς. Που για να λέμε και την αλήθεια, άμα η ταινία δεν έδειχνε ούτε και αυτές τις όμορφες στιγμές μεταξύ του Spiderman και της Gwen Stacy, δε θα άξιζε να τη δείτε ούτε μια βαρετή βροχερή μέρα στην τηλεόραση. Καλύτερα να μην ξοδέψετε τα λεφτά σας για να πάτε στον κινηματογράφο να τη δείτε - προτιμήστε να τη δείτε στο σπίτι σας καλύτερα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στεναχωριέσαι για λιγοστή δράση; Εξάλλου για αυτό τις έκαναν τετραλογία αλλά και θα βγάλουν ταινίες μόνο με εχθρούς.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Ε και τι; Υποχρεωμένος είμαι να πάω να δω όλες τις ταινίες; Σήριαλ είναι και μου το δείχνουν σε κομμάτια; Σε αυτό το επεισόδιο θα δείτε δράση. Στο επόμενο επεισόδιο θα δείτε ρομάντζο.
Τέλος πάντων. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μία ταινία πρέπει να περιέχει κάποια βασικά στοιχεία για να τη δεις μόνη της και όχι να τη δεις μόνο και μόνο για να μη χάσεις τη λογική συνέχεια της σειράς. Καλά τα έλεγα εγώ: Batman και μόνο Batman. Μόνο αυτός αξίζει.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
το δευτερο πολυ rino ελεγιε και μονο rino δεν εδειξε ....το χ@σανε το αθλήμα τελικά αρχιζω να πιστέυω οτι οι Ταινίες του raimi ειναι σκάλες ανώτερες απο τα καινουργία δεν εχουν το πνεύμα του κομικ ο spidy δεν ηταν με κινητα, κιτς κτλ....
και τα μόνα ++ που δινω ειναι στην μορφή του spidy που εχει περισσότερο χιούμορ στης σκηνές δράσης απο τι πριν ,κατα αλλα ενας αχταρμας με μπολίκο ρομάντζο......
και τα μόνα ++ που δινω ειναι στην μορφή του spidy που εχει περισσότερο χιούμορ στης σκηνές δράσης απο τι πριν ,κατα αλλα ενας αχταρμας με μπολίκο ρομάντζο......
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
LIONHEART έγραψε:το δευτερο πολυ rino ελεγιε και μονο rino δεν εδειξε ....το χ@σανε το αθλήμα τελικά αρχιζω να πιστέυω οτι οι Ταινίες του raimi ειναι σκάλες ανώτερες απο τα καινουργία δεν εχουν το πνεύμα του κομικ ο spidy δεν ηταν με κινητα, κιτς κτλ....
George κάνεις λάθος φίλε μου. Παντού είχα διαβάσει ότι ο Rhino θα είναι σαν guest για ελάχιστο χρονικό διάστημα στην ταινία όπως και έγινε. Για να μην δίνουμε και spoiler σε όσους δεν την έχουν δει, εγώ βάζω το χέρι μου στην φωτιά και πιστεύω ότι η τρίτη ταινία θα αρχίζει εκεί που τελείωσε η δεύτερη

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Δεν το ειχα διαβάσει πουθενα αυτο και λογω τον τρειλερ και γενικα βαζεις guest εναν μεγαλο κακο χωρια την ευκολη λυση του green goblin δεν θελω να γραψω περισσοτερα παντως η ταινια αλλάζει το υφος και την φιλοσοφια τον comic για νεοτερης ηλικίας ειναι καλο για μενα εναν συλεκτη και fun τον κομικ αποτελει μια μικρη απογοήτευση
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Προφανώς και θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε η δεύτερη. Αλλά τι μπορεί να μου αρέσει σε αυτήν τη ρομαντζάδα; Πήγα κινηματογράφο για να δω ταινία δράσης και έψαχνα να βρω που είναι η δράση. Μόνο ο Electro εμφανίστηκε για περισσότερο χρόνο, αλλά και πάλι δεν τον είδαμε και πολύ. Γι'αυτό εγώ προτείνω: Batman και ξερό ψωμί!

-
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι δημιουργοί ταινιών ότι επέρχεται ο κορεσμός. Ποιο το νόημα να δημιουργήσεις το νούμερο 5, 6, 7 κτλ. κτλ. μίας ταινίας, όταν εκ των πραγμάτων δεν θα υπάρχει κάτι καινούργιο να προσφέρει. Το ίδιο ισχύει και για το spiderman. Ας βρούνε άλλα σενάρια δράσης, έστω και με ήρωες κόμικς. Ελπίζω μόνο να μην μας ταράξουν με τους δικούς μας ήρωες, γιατί μετά την επιτυχία των "300", θα μας πάρουν όλη την ιστορία και μυθολογία και θα τα κάνουν τριλογίες...
- gfytrakis
- Δημοσιευσεις : 10
Συμφωνώ. Για παράδειγμα, πρόκειται να φτιάξουν ταινία Ant-Man. Αυτό είναι κάτι καινούργιο. Οπότε μην επαναλαμβάνονται συνέχεια με τους παλιούς υπερήρωες. Εκτός και αν είναι ο Batman. Αν είναι ο Batman, δε θα με πείραζε να βγάζανε από μία ταινία του κάθε εβδομάδα.

-
17 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης