- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Snowpiercer (2013 movie)
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Snowpiercer (2013 movie)
Οι τελευταίοι επιζώντες του παγωμένου πλανήτη μας ζουν μέσα σε ένα τρένο, ονόματι Snowpiercer, το οποίο κάνει το γύρο της γης χωρίς ποτέ να σταματάει. Στα τελευταία βαγόνια ζουν οι φτωχοί επιβάτες, οι οποίοι δεν είχαν πληρώσει για να ανέβουν στο τρένο, ενώ καθώς προχωράς προς τα μπροστινά βαγόνια και ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου, τόσο ανεβαίνει και η ποιότητα ζωής. Εν έτει 2031, 17 χρόνια μετά από όταν πάγωσε η γη, οι κάτοικοι του τελευταίου βαγονιού ετοιμάζονται για μία ακόμα εξέγερση, αποφασισμένοι να καταστρέψουν την "ισορροπία" του τρένου. Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 9,5 στα 10 αστεράκια. Βασισμένη στο κόμικ Le Transperceneige, η ταινία αυτή είναι μία ακόμα εκπληκτική προσπάθεια από το σκηνοθέτη διαφόρων επιτυχιών, ονόματι Joon-ho Bong. Εκπληκτικές ερμηνείες από τον Chris Evans, την εντελώς αγνώριστη Tilda Swinton και πολλών άλλων γνωστών ηθοποιών. Μία ταινία με πολλά νοήματα, που μας μαθαίνει πολλά για την ισορροπία του κόσμου.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Οταν ειδα το τρέιλερ πίστευα οτι ηταν αδιάφορη αλλα οταν την ειδα αλλαξα παρα πολυ την εικόνα που ειχα για αυτην ,πραγματικά συχαθήκα που ειμαι ανθρωπός.
γιατι βλέπω οτι η ''φυση'' μου
ανεξάρτητα της καταστάσεις που μπορεί να γίνουν το ιδιο ειμαι άπονος, αδιάφορος και γενικά κανω τα πάντα σε βάρος του αλλου....
Δεν θέλω να επεκταθώ για την ταινία ειναι για μένα απο της καλύτερες που εχω δει για το 2014 απλα το μονο που θέλω να πω ειναι να την δείτε!!

Δεν θέλω να επεκταθώ για την ταινία ειναι για μένα απο της καλύτερες που εχω δει για το 2014 απλα το μονο που θέλω να πω ειναι να την δείτε!!
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα, όπως λέει και μια ρήση. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Είναι απο αυτές τις ταινίες που κάθεσαι στο videoclub και σκέφτεσαι να την πάρω να μη τη πάρω, παίρνεις τα δυο σιγουράκια βέβαια που είχες μπανίσει πιο πριν (μη ξενερώσει και η παρέα τελείως) και αγοράζεις και αυτή σαν μια ψιλοχαλαρή που και να βγει πατάτα δε χάλασε ο κόσμος (και που ίσως πιστεύεις ότι θα βγει πατάτα) και όταν κάθεστε παρέα να τις δείτε ανακαλύπτεις ότι τελικά ήταν η καλύτερη με διαφορά από αυτές που είχες και για σιγουράκια? Δυο φορές μου έχει τύχει. Μια φορά με το χρησμό της πεταλούδας και μια με αυτή, το snowpiercer. Καταπληκτική ταινία.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Πολυ δυνατη ταινια θα συμφωνησω με τους προηγουμενους και θα την προτεινω σε οποιον διαβαζει το τοπικ!
- tsitsisantonis
- Δημοσιευσεις : 5
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης