Mama (2013)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Mama (2013)

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 10 Δεκ 2013, 17:06

Δεύτερο personal review από εμένα για το site του Enternity και θα ήθελα να σας κάνω μια περίληψη για την ισπανική ταινία Mama. Η Victoria και η Lilly, όταν οι γονείς τους δολοφονήθηκαν, ορφάνεψαν και εγκαταλείφθηκαν σε ένα σπίτι στο δάσος. Έμειναν μόνες τους στο σπίτι αυτό για 5 χρόνια, μέχρι που τις βρήκε ο θείος τους, ονόματι Lucas, μετά από επίμονη έρευνα. Έτσι, ο Lucas μαζί με την κοπέλα του, ονόματι Annabel, θα αναλάβουν την κηδεμονία των παιδιών, τα οποία έχουν αποκτήσει μια ζωώδη συμπεριφορά και μιλούν συνέχεια για μία γυναίκα, ονόματι Mama. Άραγε αυτή η γυναίκα είναι αποκύημα της φαντασίας των παιδιών ή είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο; Και αν είναι υπαρκτό πρόσωπο, τι πραγματικά θέλει από τα κορίτσια και ποια είναι η ιστορία της; Δίνω 7 στα 10 αστεράκια για αυτήν την ταινία. Το "τερατάκι" θα το δείτε αρκετές φορές, σε σημείο που δε θα σας τρομάζει πια.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Δεκ 2013, 18:04

Μπα δεν.... Το μόνο που κατάφερε είναι να με κουράσει απίστευτα....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 10 Δεκ 2013, 18:12

Θα συμφωνήσω με το φίλο nfs_maniac. Η ταινία ήταν μέτρια και καθόλου τρομακτική.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Δεκ 2013, 02:28

Δε διαφωνώ στο ότι δεν είναι τρομακτική. Το πολύ-πολύ να τρομάξετε όταν πρωτοδείτε το "τερατάκι", αλλά γενικά δε θεωρείται τρομακτική. Εγώ προσωπικά έχω τρομάξει μόνο με την Κατάρα 2. Το θέμα είναι ότι η ταινία Mama έχει ένα όμορφο σεναριάκι, από αυτά δηλαδή που μας έχουν συνηθίσει οι Ισπανοί. Ίσως να μην έχει το ιδανικό τέλος, αλλά δε θα σε κάνει να βαρεθείς, καθώς μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα για την Mama και την τραγική ιστορία της. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 11 Δεκ 2013, 04:01

Το θέμα είναι οτι 9 στους 10 θα την δουν για να τρομάξουν και οχι για το σενάριο, και στον τομέα αυτόν είναι που απογοητεύει και κουράζει
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Δεκ 2013, 14:26

Με την ίδια λογική, τότε εμένα, η μόνη ταινία τρόμου που θα μου άρεσε, θα ήταν η Κατάρα 2, γιατί είναι η μόνη ταινία τρόμου που με έχει τρομάξει. Αλλά τέλος πάντων, ναι, θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο τρομακτική η ταινία Mama.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό master » 11 Δεκ 2013, 14:58

TheLuckyShamrock έγραψε:Με την ίδια λογική, τότε εμένα, η μόνη ταινία τρόμου που θα μου άρεσε, θα ήταν η Κατάρα 2, γιατί είναι η μόνη ταινία τρόμου που με έχει τρομάξει. Αλλά τέλος πάντων, ναι, θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο τρομακτική η ταινία Mama.

θα συμφωνησω ετσι ειναι, το mama ουτε εγω τρομαξα ασε που το τελος δεν μ'αρεσε,τελειως φαντασια.
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Δεκ 2013, 15:13

Καλαααά. :-P Το επόμενο review που θα κάνω για το Enternity, θα είναι για το Hobbit 2, αφού πρώτα το γράψω στο blog μου βέβαια. :-P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 22 Σεπ 2014, 23:17

Εγώ προσωπικά βρήκα τη ταινία βαρετή. Καθόλου σασπένς, προβλέψιμο και αναμενόμενο το τέλος.
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 03 Οκτ 2014, 17:58

Πολυ καλη ταινια με ενδιαφερουσα τροπη και συγκινητικο τελος.
Ουτε εγω τρομαξα πολυ,εκτος απο μια σκηνη που περπατησε με τα 4 και γυρισε το κεφαλι της. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB