- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θέμα καλύτερης ταινίας
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Θέμα καλύτερης ταινίας
Ποια πιστευετε πως ηταν η καλυτερη ταινια που εχετε δει?!
- sirios.amoutzas@gmail.com
- Δημοσιευσεις : 2
Αναλόγως το είδος της ταινίας. Δεν μπορώ εύκολα να χαρακτηρίσω μια ταινία ως την καλύτερη από όλων των ειδών τις ταινίες, αλλά μπορώ να πω ότι το Lord of the Rings με ενθουσίασε περισσότερο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
koulis21 έγραψε:Αν εννοεις "θεμα" και οχι γενικα ταινια
τοτε το american history X ειναι απο τις κορυφαιες
Ναι ρε φίλε, ναι! Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που εκτιμούν αυτήν την ταινία!
Για εμένα είναι ένας φωτεινός φάρος στον ανταριασμένο ωκεανό των ταινιών όλου του κόσμου(όχι μόνο Hollywood). Επίσης, Edward Norton, αδερφέ! Nuff said!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
http://www.youtube.com/watch?v=BJ3tHqGlCHg nomotaghs politis pisteuww h kaluterh tainiaa p exw dei pote..
-
dinakos10 - Δημοσιευσεις : 13
Οι καλύτερες που έχω δει είναι αυτές στις οποίες μ'αρέσουν τα νοήματα που προσπαθούν να μας περάσουν.
Shawsank Redemption, 25th Hour, American History X που ειπώθηκε, Schindler's List, Midnight Express, Blade Runner είναι μερικές από τις κορυφαίες μου.
Πολύ μου άρεσε και το Cloud Atlas.
Shawsank Redemption, 25th Hour, American History X που ειπώθηκε, Schindler's List, Midnight Express, Blade Runner είναι μερικές από τις κορυφαίες μου.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Darkthronen έγραψε:Οι καλύτερες που έχω δει είναι αυτές στις οποίες μ'αρέσουν τα νοήματα που προσπαθούν να μας περάσουν.
Εξαιρετικές ταινίες, ιδίως το Blade Runner που το λατρεύω!
Κάντε την χάρη στον εαυτό σας και ψαξτε να βρείτε το Johnny Got His Gun
-
Πάγος13 - Δημοσιευσεις : 126
!
οι αθικτοι μια ταινια με πολλες εικονες απο πραγματικοτητα με ρεαλισμο και πολλα μηνυματα να σου δωσει ...αναμεικτα συναισθηματα...
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης