- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 09:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Thor: The Dark World (2013)
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Thor: The Dark World (2013)
Χιούμορ, δράση και ειδικά εφέ συνθέτουν μία ταινία που σου προσφέρει αρκετά για να τη δεις, αλλά δε θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει κάποια από τις άλλες ταινίες που έχει φτιάξει η Marvel. Ίσως θα έπρεπε να στοχεύσουν σε κάτι λιγότερο εμπορικό - ίσως σε κάτι πιο σκοτεινό, όπως οι τελευταίες ταινίες του Batman και του Superman. Πάντως, αν αυτή ήταν η απάντηση της Marvel στην ταινία Man of Steel, τότε μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα και μάλιστα την είδα σε 3D. Στα 10 αστέρια, της δίνω 6. Η γνώμη σας;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εμένα μου άρεσε αρκετά, σίγουρα περισσότερο από την πρώτη. Μόνο λίγο στο τέλος έχω κάποια παράπονα, θα ήθελα μια πιο επική μάχη με καλύτερο τελείωμα. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ήταν στα άλλα βασίλεια και όχι στη Γη (πχ Άσγκαρντ) έδωσε ένα fantasy ύφος, το οποίο μου άρεσε και κάνει τα Thor να διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες Marvel ταινίες.
Σχετικά με τη σύγκριση με Dark Knight/Man of Steel πιστεύω ότι δεν χρειάζεται. Η Marvel με το συγκεκριμένο ύφος έχει βρει τη συνταγή που της ταιριάζει, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να αντιγράψει την DC.
Σχετικά με τη σύγκριση με Dark Knight/Man of Steel πιστεύω ότι δεν χρειάζεται. Η Marvel με το συγκεκριμένο ύφος έχει βρει τη συνταγή που της ταιριάζει, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να αντιγράψει την DC.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Καλύτερη από την 1η σίγουρα και πολύ καλή πλοκή ενώ σε κάποια σημεία έγιναν πράματα που δεν περίμενα( δεν νομίζω πως θέλετε να spoilάρω)
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Δεν ξέρω, εγώ δεν ξετρελάθηκα ούτε με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη ταινία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Είχε πάντως πολλή πλάκα η σκηνή όπου ο Loki άλλαζε μορφές. xD

-
Εντάξει, βαρετή δεν είναι και αρκετή δράση έχει, αλλά και εγώ τη θεώρησα απογοητευτική.

-
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης