Thor: The Dark World (2013)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Thor: The Dark World (2013)

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Νοέμ 2013, 16:40

Χιούμορ, δράση και ειδικά εφέ συνθέτουν μία ταινία που σου προσφέρει αρκετά για να τη δεις, αλλά δε θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει κάποια από τις άλλες ταινίες που έχει φτιάξει η Marvel. Ίσως θα έπρεπε να στοχεύσουν σε κάτι λιγότερο εμπορικό - ίσως σε κάτι πιο σκοτεινό, όπως οι τελευταίες ταινίες του Batman και του Superman. Πάντως, αν αυτή ήταν η απάντηση της Marvel στην ταινία Man of Steel, τότε μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα και μάλιστα την είδα σε 3D. Στα 10 αστέρια, της δίνω 6. Η γνώμη σας;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Spahar » 01 Δεκ 2013, 17:16

Εμένα μου άρεσε αρκετά, σίγουρα περισσότερο από την πρώτη. Μόνο λίγο στο τέλος έχω κάποια παράπονα, θα ήθελα μια πιο επική μάχη με καλύτερο τελείωμα. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της ήταν στα άλλα βασίλεια και όχι στη Γη (πχ Άσγκαρντ) έδωσε ένα fantasy ύφος, το οποίο μου άρεσε και κάνει τα Thor να διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες Marvel ταινίες.

Σχετικά με τη σύγκριση με Dark Knight/Man of Steel πιστεύω ότι δεν χρειάζεται. Η Marvel με το συγκεκριμένο ύφος έχει βρει τη συνταγή που της ταιριάζει, δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να αντιγράψει την DC.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 02 Δεκ 2013, 00:21

Καλύτερη από την 1η σίγουρα και πολύ καλή πλοκή ενώ σε κάποια σημεία έγιναν πράματα που δεν περίμενα( δεν νομίζω πως θέλετε να spoilάρω)
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 02 Δεκ 2013, 01:33

αρκετα καλη ταινια με πολυ καλα εφε
αξιζε το 8ευρω
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Δεκ 2013, 02:05

Δεν ξέρω, εγώ δεν ξετρελάθηκα ούτε με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη ταινία.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Δεκ 2013, 14:25

για εμένα κυμάνθηκε και ίδια επίπεδα με το προηγούμενο.έχει πολύ γέλιο ειδικά με τον loki και τα γραφικά ειδικά στους άλλους πλανήτες να είναι πολύ όμορφα.χάνει μόνο στην τελική μάχη όπως γράφτηκε πιο πάνω που είναι παντελώς αδιάφορη.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 02 Δεκ 2013, 16:50

Είχε πάντως πολλή πλάκα η σκηνή όπου ο Loki άλλαζε μορφές. xD
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό paul25487 » 09 Δεκ 2013, 16:46

h tainia einai pragmatika teleia. exei drasi, exei sigkinisi, exei xioumor, exei anatropes kai teleio finale
Άβαταρ μέλους
paul25487

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό demis » 15 Δεκ 2013, 20:25

emena prosopika me apogoiteuse xoris poli drasi
kai se polla simia varete
demis

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Δεκ 2013, 00:36

Εντάξει, βαρετή δεν είναι και αρκετή δράση έχει, αλλά και εγώ τη θεώρησα απογοητευτική.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB