Robocop (2014)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Robocop (2014)

Δημοσίευσηαπό game over » 02 Νοέμ 2013, 16:27

Εικόνα

RoboCop is an upcoming 2014 American science fiction action film directed by José Padilha. It is a remake of the 1987 film of the same name and a reboot of the RoboCop film series, making it the fourth installment of the franchise. The film stars Joel Kinnaman in the title role.

Screen Gems first announced a remake in 2005, but it was halted one year later. Darren Aronofsky and David Self were originally assigned to direct and write the film, respectively, for a tentative 2010 release. The film was delayed numerous times, and Padilha signed on in 2011. In March 2012, MGM announced an August 2013 release, but that was then changed to February 2014. The principal characters were cast from March to July 2012. Principal photography began in September 2012 in Toronto and Vancouver, with additional locations in Hamilton, and Detroit in the United States.
The film is scheduled for release in both the United States and United Kingdom on February 5, 2014.

Trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 03 Νοέμ 2013, 01:23

Μαύρος Robocοp??? Και να τρέχει πιο γρήγορα από εμένα???? Really?????
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό Saikw » 03 Νοέμ 2013, 12:28

Tainiara prepi na einai..:O
Άβαταρ μέλους
Saikw

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Νοέμ 2013, 08:05

Αρχίζω να γουστάρω με τα remakes.
Τελικα τι γαμάτα παιδικά χρόνια είχαμε
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Νοέμ 2013, 16:39

Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει που είναι μαύρος και δεν κρατάει και το κλασσικό όπλο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 05 Νοέμ 2013, 16:53

PetrifieD- έγραψε:Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει που είναι μαύρος και δεν κρατάει και το κλασσικό όπλο.

Εγώ πιστεύω πως το μαύρο τον κάνει ακόμα πιο badass και σχετικά με το όπλο, είναι remake λογικό είναι να του έχουν δώσει καινούργια, πιο σύγχρονα στοιχεία. Από το trailer τουλάχιστον φαίνεται ωραία
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό Sisyphus » 05 Νοέμ 2013, 18:14

Εγώ πάντως πιστεύω πως θα είναι ψιλοαποτυχία αυτό το remake σε στυλ "δικαστής Dredd". Ελπίζω να διαψευσθώ...
Άβαταρ μέλους
Sisyphus

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Νοέμ 2013, 04:23

alexis13 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει που είναι μαύρος και δεν κρατάει και το κλασσικό όπλο.

Εγώ πιστεύω πως το μαύρο τον κάνει ακόμα πιο badass και σχετικά με το όπλο, είναι remake λογικό είναι να του έχουν δώσει καινούργια, πιο σύγχρονα στοιχεία. Από το trailer τουλάχιστον φαίνεται ωραία

Έχεις ένα δίκιο αλλά τουλάχιστον το όπλο έπρεπε να το κρατήσουν. Είναι το σήμα κατατεθέν.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 24 Νοέμ 2013, 21:55

Τα περισσότερα remakes παλιών ταινιών που έχουν βγει, είναι μάπα, αλλά ίσως το Robocop να έχει κάποιες πιθανότητες.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 25 Νοέμ 2013, 10:56

και σε μενα αυτην την αισθηση δινει,οτι θα ειναι καλο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση