Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 03 Ιαν 2014, 00:52

Darkthronen έγραψε:
JamesHetfield έγραψε:Μηπως εννοεις το Donnie Brasco? Το Donnie Darko ειναι αλλη ταινια και δεν επαιζε ο Πατσινο...

ω, θεέ μου, δεν περίμενα να κάνω τέτοια πατάτα, ούτε έχω κάνει ποτέ. Να μπερδέψω τίτλο.

-10 πόντους και πίσω στο κρεβάτι μου, no ταινία σήμερα.

E σιγα δεν εγινε και τιποτα δες το Dog Day Afternoon να "ισιωσεις" :D :lol:

Ειδα το "Looper" σημερα και μπορω να πω πως δεν ενθουσιαστηκα...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 03 Ιαν 2014, 01:11

Το Dog Day Afternoon κοσμεί από σήμερα το facebook cover μου όλως τυχαίως :lol: :lol: :lol: και την έχω δει εδώ και χρόνια. Τουτέστιν, δεν μπορώ να την δω τώρα που την πρότεινες και να συγκινηθώ :(

Μακάρι να είχα τη δύναμη να σβήσω την εμπειρία της ταινίας από τη μνήμη και να την έβλεπα πάλι απόψε :cry:
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό mysterious » 03 Ιαν 2014, 18:01

Man of steel.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε μέτριες προς καλές κριτικές.Μ'άρεσε τρομερά!Ίσως επειδή είχε την σφραγίδα της Αγίας τριάδας Νolan-Snyder-Zimmer.Και το λέει κάποιος που σιχαινόταν τον Σούπερμαν γενικά αφού οι ταινίες του ήταν για τα μπάζα κι αυτός είχε μακράν την πιο γελοία στολή(κόκκινο βρακί!).Οι μάχες ήταν τρομερές και χορταστικές και τον πρωταγωνιστή τον βρήκα ιδανικό για τον ρόλο.Πραγματικά ανυπομονώ για το δεύτερο μέρος της τριλογίας αν και ξενερώνω με την ιδέα ότι ο Μπεν Άφλεκ θα παίζει τον Μπάτμαν...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Ιαν 2014, 18:08

Vikingdom

Βγάζω τα ματάκια μου, τα τηγανίζω και τα βάζω ξανά...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Ιαν 2014, 09:57

The Iceman.Εκπληκτική!Βασίζεται και σε αληθινή ιστορία και στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Michael Shannon που έπαιζε τον κακό στο Man of steel.Δεν είχα ιδέα ποιος είναι πριν την ταινία του Σούπερμαν αλλά ο τύπος το έχει χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιαν 2014, 18:38

Είδα χτες το The Millionaire Tour. Ωραίο έργο με αρκετή αγωνία για το τι θα γίνει στο τέλος και αρκετά πρωτότυπο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 08 Ιαν 2014, 00:42

Τις τελευταιες μερες εχω δει το Looper (6/10), The Butler (9/10) και το Before Midnight (5/10)...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό KonstantineSt » 08 Ιαν 2014, 00:44

Το χομπιτ 2 , πριν απο μια εβδομαδα εγω , καλο ηταν μου αρεσε προσωπικα .
Άβαταρ μέλους
KonstantineSt

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό master » 08 Ιαν 2014, 20:18

εγω εχω δει το oblivion σαν το Elysium πολλη φαντασια λιγη δραση με ρομποτ περιμενα πιο πολη δραση και περιπετεια σοβαρη ταινια για να σωθει η ανθρωποτητα,και το We're the Millers λιγη πλακα εχει με τη σεξυ Ανιστον υπαρχουν ομως και καλυτερες κωμοδιες οχι κατι ιδιαιτερο για μενα.
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Ιαν 2014, 20:54

και γώ το είδα το oblivion...όντως δεν είχε πολλή δράση αλλά πολλές φορές το κάνουν επίτηδες για να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο θεατή... το ωραίο είναι η ανατροπή που γίνεται αλλά ουσιαστικά δεν την εκμεταλλεύονται παραπάνω απλά πάρτο και τέλος αυτό ήταν....έτσι μου φάνηκε....
επίσης δεν μου άρεσε το τέλος,ήταν λίγο κάπως,δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες για να μην αποκαλύψω τίποτα και θέλει κάποιος να τη δει... βασικά παρα ήταν ουτοπικό....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB