- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 09:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!
Η σειρά ταινιών Scary Movie δεν είναι ποτέ κακή για τους fans της. Άμα είσαι fan του Scary Movie, πάντα θα σου αρέσει. Άμα δεν είσαι fan, τότε με το ζόρι θα δεις ακόμα και το πρώτο Scary Movie.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Η σειρά ταινιών Scary Movie δεν είναι ποτέ κακή για τους fans της. Άμα είσαι fan του Scary Movie, πάντα θα σου αρέσει. Άμα δεν είσαι fan, τότε με το ζόρι θα δεις ακόμα και το πρώτο Scary Movie.
Θα διαφωνήσω όσο δεν πάει.... Το τελευταίο ήταν επιεικώς απαράδεκτο... Φαντάσου πως το είδα στον κινηματογράφο και μετά έκλαιγα τα λεφτά μου... Εσύ που το είδες; Στον υπολογιστή σου ή στον κινηματογράφο;
-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Στον υπολογιστή μου το είδα. Μπορείς να είσαι fan της σειράς ταινιών Scary Movie ή του Saw ή του Final Destination και πάει λέγοντας, χωρίς να πας να τις δεις στον κινηματογράφο και θα σε ικανοποιήσει και η κάθε ταινία τους. Εγώ είμαι fan του Scary Movie, ήξερα ότι θα δω μια καφροταινία χωρίς ποιότητα για να γελάσω και την είδα. Παρόμοιο κάπως με το τελευταίο Scary Movie, ήταν το A Haunted House. Τσεκάρετέ το και αυτό. Πάντως, δεν είπα ότι ενθουσιάστηκα με το τελευταίο Scary Movie, αλλά γέλασα κάπως. Το ίδιο και με το Child's Play. Είμαι fan του Child's Play, γούσταρα την κάθε ταινία του Chucky, όχι ότι ενθουσιάστηκα με την ταινία με το γιο του Chucky, αλλά τα είδα όλα ευχάριστα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Εγω παιδια για το scary movie εχω να πω οτι μαλλον απλα δεν περναει η μπογια του πλεον. Δεν εχει πεσει η ποιοτητα, δεν εχει αλλαξει το υφος. Απλα αλλη αισθηση εκανε αρχες του 2000, αλλη 15 χρονια μετα. Μην ξεχναμε, τοτε ηταν αρκετα πρωτοπορο και shocking.
Σαν να βαλεις Monty Pythons σημερα σε εναν συγχρονο νεο, υπαρχει περιπτωση να του προκαλεσει γελιο? Το χιουμορ εξελισσεται αναλογα με την κοινωνια, και ειδικα μεσω του ιντερνετ τα τελευταια 5 χρονια πολυ ραγδαια!
Σαν να βαλεις Monty Pythons σημερα σε εναν συγχρονο νεο, υπαρχει περιπτωση να του προκαλεσει γελιο? Το χιουμορ εξελισσεται αναλογα με την κοινωνια, και ειδικα μεσω του ιντερνετ τα τελευταια 5 χρονια πολυ ραγδαια!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Ε όχι και αίσχος το Cloverfield. Από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Σίγουρα στο top 50 τους.

-
Τα scary movie 1 και 2 μου άρεσαν από το 3 και μετά πιστεύω πως έμειναν από ιδέες. Ενώ υπήρχαν πολλά καινούρια θρίλερ για τρολλάρισμα πετύχενες 2-3 σκηνές που σε έκαναν να γελάς λίγο. Το τελευταίο δεν το τελείωσα καν.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης