Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 21 Δεκ 2011, 18:45

game over έγραψε:Hostel 3, που απλά για μένα ήταν…. a piech of SHIT !!!

The Thing 2011, εμένα μάρεσαι… : )

Fast Five, που ήταν και γάμω τις ταινίες !!!

Και μένα το The Thing μου άρεσε αν και είχε κάποια λάθη δεν ήταν κακή ταινία αν και πάλι έμεινα με την όρεξη έχοντας δει την πρώτη του 1981 (όχι την κλασική του 1956 )

πίστευα ότι θα βλέπαμε κάποια προϊστορία του όπου θα μας έδειχνε τη είχε γίνει πριν παγώσει ο εξωγήινος αντί αυτού άρχισε πολύ απότομα για μένα τπτ
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Δεκ 2011, 19:51

LIONHEART έγραψε:

The Thing 2011, εμένα μάρεσαι… : )

Fast Five, που ήταν και γάμω τις ταινίες !!!

Και μένα το The Thing μου άρεσε αν και είχε κάποια λάθη δεν ήταν κακή ταινία αν και πάλι έμεινα με την όρεξη έχοντας δει την πρώτη του 1981 (όχι την κλασική του 1956 )

πίστευα ότι θα βλέπαμε κάποια προϊστορία του όπου θα μας έδειχνε τη είχε γίνει πριν παγώσει ο εξωγήινος αντί αυτού άρχισε πολύ απότομα για μένα τπτ

Και εγώ να πω την αλήθεια κάτι άλλο περίμενε από το The Thing 2011, παρόλα αυτά καλό ήταν, .Τωρα, όσο για το the thing 1981 ήταν επίσης καλό !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Shadow » 21 Δεκ 2011, 20:10

same here, προσπαθήσαν να δώσουν λίγη απ'την αρχική ατμόσφαιρα σε bachelor party κλπ, αλλά τελικά τους βγήκε fail.

game over έγραψε:Fast Five, που ήταν και γάμω τις ταινίες !!!

ελπίζω στο 6 να παίζει κι ο Jason Statham! :D
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Δεκ 2011, 23:01

Shadow έγραψε:

same here, προσπαθήσαν να δώσουν λίγη απ'την αρχική ατμόσφαιρα σε bachelor party κλπ, αλλά τελικά τους βγήκε fail.

game over έγραψε:Fast Five, που ήταν και γάμω τις ταινίες !!!

ελπίζω στο 6 να παίζει κι ο Jason Statham! :D

Όσο αναφορά το hostel έτσι όπως τα λες είναι.

Τώρα άμα παίξει το έπος(Jason Statham) μέσα στο έπος (fast’n furious)απλά θα γίνει Χαμός !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Spahar » 21 Δεκ 2011, 23:17

Είδα χτες το Moneyball. Ωραία ταινία και όπως πάντα το γεγονός ότι είναι αληθινή ιστορία δίνει το κάτι παραπάνω.

Το κακό με την ταινία είναι ότι επειδή αφορά το baseball, και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε ούτε καν πως παίζεται, είναι πιο δύσκολο να κατανοήσεις την μαγκιά που έκαναν οι τύποι στους Athletics, εκμεταλλευόμενοι άλλου είδους στατιστικά και ίσως δεν σε εντυπωσιάζει τόσο. Σε κάποιο σημείο γίνεται αντιληπτό ότι παίζουν αντισυμβατικά και κερδίζουν πόντους με "πλάγιους" τρόπους, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο με το να ήξερες ακριβώς πως παίζεται το άθλημα. Σε αυτό δεν βοηθάει και ο γρήγορος ρυθμός που ακολουθείται.

Ο Brad Pit παίζει όντως πολύ καλά, αλλά και το υπόλοιπο καστ είναι καλό. Με έκπληξη βλέπεις έναν Philip Seymour Hoffman να παίζει σε έναν σχετικά μικρό ρόλο (αν και είναι ο προπονητής της ομάδας).

Αξίζει να την δείτε, είναι καλή ταινία, και όντας αληθινή ιστορία, αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, παρουσιάζοντας ότι δεν είναι εύκολο κάποιος να αλλάξει τους κανόνες.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 23 Δεκ 2011, 13:25

Είδα το The Artist!

Είχα χάσει τη δημοσιογραφική προβολή αλλά επειδή ήθελα να το δω με παρέα δε με πείραξε. Απλά αντί κριτικής θα γράψω εδώ.

Αυτό που βρήκα πιο προκλητικό ήταν το αν θα στεκόταν η βωβή κινηματογραφική γλώσσα στο σήμερα, ειδικά από πλευράς ερμηνειών. Καλώς ή κακώς οι σημερινοί ηθοποιοί δεν έχουν μάθει να χειρίζονται μόνο το σώμα κα το πρόσωπό τους. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσαν να υπάρχουν, ειδικά ο Ντιζαρντέν. Ο άνθρωπος έχει φάτσα και παράστημα παρμένη από το Χόλιγουντ του '20, σα να βλέπεις τον Έρολ Φλυν ή τον Κλαρκ Γκέιμπλ ζωντανό. Η κοπέλα ήταν κλασσική σταρ του '20 και επίσης πάρα πολύ καλή, απλά δε μου άρεσε ποτέ το γυναικείο στυλ εκείνης της περιόδου με τα πατηκωμένα μαλλιά. Παίζουν ΑΨΟΓΑ. Αυτό που κάνουν είναι ερμηνεία, όχι παντομίμα, ενώ δεν έχουν τις υπερβολικές κινήσεις των βωβών ταινιών. Αν κάποιος θέλει να είναι αυστηρός θα πει πως το παίξιμό τους σε πολλές στιγμές οπου κάθονται σκεφτικοί ή στενοχωρημένοι είναι "φτωχό" σε σχέση με τα "ολαλά", "θεέ μου", "γιατί μου το'κανες αυτό" που υπάρχουν στις αυθεντικές ταινίες, αλλά και πάλι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί κάτι τέτοιο σήμερα χωρίς να φανούν καρικατούρες. Η σκηνοθεσία είναι επίσης μίμηση. Το κάδρο είναι πολύ μικρότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει (ή απλά ήταν περίεργη η οθόνη του κινηματογράφου που το είδα) και αντιγράφει πιστά τις τεχνικές της εποχής. Η τενική πρόοδος είναι παρούσα πάντως, με τη λογική της πιο καθαρής εικόνας, του ότι πότε πότε η κάμερα κινείται (δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω πως στο βωβό κινηματογράφο τραβούσανε πάντα με σταθερές κάμερες) και κάποιες κοντινές λήψεις που ταιριάζουν περισσότερο στο σήμερα παρά στο τότε. Οπότε και από αυτή την πλευρά έχει ενδιαφέρον. Αυτό που ξεχώρισα είναι η μουσική. Τώρα, που οι μόνοι ήχοι μιας ταινίας είναι η διαρκής μουσική, καταλαβαίνεις τι σημασία έχει στο να αποδώσει και να σχολιάσει τον τόνο μιας σκηνής. Όλα μα όλα τα συναισθήματα των χαρακτήρων περνούσαν μέσα από την κλασσική μουσική του '20, είτε της ψευδοκλασσικής που ακουγόταν είτε των σουίνγκ. Ήταν αυτό που απόλαυσα περισσότερο.

Τώρα, αυτά αφορούν τους σινεφίλ. Για όσους πάνε από περιέργεια (αλλά και οι προηγούμενοι) θα πέσουν πάνω σε μια εντελώς σχηματική ιστορία των δύο γραμμών που εξελίσσεται μόνο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο βλέπουμε ένα αστέρι να πέφτει και να πέφτει και να ξαναπέφτει και να συνεχίσει να πέφτει (συν μια σκηνή τύπου "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου" Νίκος Κούρκουλος style) οπότε και να μη θες βαριέσαι. Αν δε σου αρέσει και η μουγκαμάρα, βαριέσαι αφόρητα. Εκεί βασικά χάνει η ταινία και χάνει αρκετά. Ο βωβός κινηματογράφος μπορεί και μιλάει ακόμα στο σύγχρονο θεατή και οι κώδικές του εκ του αποτελέσματος δεν έχουν ξεπεραστεί - στο κάτω κάτω ο κινηματογράφος ήταν και θα είναι ΕΙΚΟΝΑ. Αλλά η συγκεκριμένη ταινία, στη γλώσσα που μιλάει, δεν έχει και πολλά να πει. Οι απλές ταινίες του Τσάπλιν πχ είχαν περισσότερη ουσία με λιγότερα μέσα, εδώ επειδή έχει εξαντληθεί το θέμα κλωθογυρίζει συνέχεια μέχρι να ανέβει στο τελευταίο τέταρτο και το φινάλε. Το κρίμα είναι πως ο κεντρικός χαρακτήρας έχει μπόλικο ζουμί που όμως δεν αξιοποιείται παρά μόνο επιδερμικά.

Ένιγουέι, δείτε τη. Κινηματογραφικά είναι η πιο ενδιαφέρουσα ταινία της χρονιάς πιθανότατα. Απλά αν εξαιρέσει κανείς το καλλιτεχνικό μέρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Shadow » 23 Δεκ 2011, 19:38

In Time με τον Justin Timberlake σε ρόλο κατσαπλιά στο φουτουριστικό γκέττο που προσπαθεί να επιζήσει και κλέβει το πλούσιο γκομενάκι. Έξυπνη ιδέα αυτή με τον χρόνο και άκρως προφητική.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσίευσηαπό Spank » 24 Δεκ 2011, 19:20

Moneyball με τον brad pit, πολύ ωράια ταινιούλα αληθινή ιστορία και αν και δεν ξέρω χρηστό απο baseball σε βάζει με τέτοιο τρόπο στα αποδυτήρια και τι παιχνίδια παίζονται απο πίσω που περνάει νεράκι η ταινία.

+1 απο εμένα
Άβαταρ μέλους
Spank

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Shadow » 29 Δεκ 2011, 18:04

Immortals. Ψευτοελληνική βλακειούλα μου φάνηκε που εκμεταλεύεται την ιστορία (για την οποία πλέον κι εγώ αμφιβάλλω). Το μόνο που μου άρεσε ήταν οι σκηνές που παλεύουν οι Ολύμπιοι με τους Τιτάνες.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 30 Δεκ 2011, 02:57

Ειδα το Contagion. Ηθοποιους ναι αλλα σεναριο γιοκ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB