- Τώρα είναι 20 Ιούλ 2025, 06:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Μολις ειδα το Pacific Rim. Παντου ολοι μιλουσαν για αριστουργημα. Και εδω στο site ειχα δει review για 10 αλλα δε με εντυπωσιασε καθολου. Μια μετρια sci-fi ταινια. Ο πρωταγωνιστης ηταν αταλαντος και το σεναριο απλα δεν υπηρχε. Ολη η ταινια ηταν σε φαση: ΜΑΧΗ-2 λεπτα κενοι διαλογοι-ΜΑΧΗ-ΜΑΧΗ-ΜΑΧΗ. Δε λεω οτι δε μου αρεσε καθολου αλλα απογοητευτηκα γιατι περιμενα να δω το επομενο Star Wars και αποδειχτηκε μια ταινια με μαριονετες.
-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
SithDante και jmaster18 συμφωνώ απόλυτα για το Django!Και πιστεύω πως όσο και να εκθειάστηκε αυτή η ταινία γενικά και πάλι είναι λίγο...την έχω δει 3 φορές και οι ερμηνείες των Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio είναι ε κ π λ η κ τ ι κ έ ς!Ο πρώτος θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν έπαιρνε το όσκαρ με το κωμικό του στυλ και τις μαμάτες ατάκες του και ο δεύτερος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως υποδειγματικός κακός.Ειδικά στην σκηνή που τους έκανε το τραπέζι και περιέγραφε το κρανίο και στην κατάληξή της ήταν απίστευτος.Και στην τελική και μόνο που η ατάκα που είπε φτάνει:είχατε την περιέργειά μου,τώρα έχετε την προσοχή μου.
Είδα το Jack the giant slayer και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε μέτριες κριτικές.Μια χαρά ταινία είναι που βλέπεται ευχάριστα.

Είδα το Jack the giant slayer και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε μέτριες κριτικές.Μια χαρά ταινία είναι που βλέπεται ευχάριστα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:SithDante και jmaster18 συμφωνώ απόλυτα για το Django!Και πιστεύω πως όσο και να εκθειάστηκε αυτή η ταινία γενικά και πάλι είναι λίγο...την έχω δει 3 φορές και οι ερμηνείες των Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio είναι ε κ π λ η κ τ ι κ έ ς!Ο πρώτος θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν έπαιρνε το όσκαρ με το κωμικό του στυλ και τις μαμάτες ατάκες του και ο δεύτερος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως υποδειγματικός κακός.Ειδικά στην σκηνή που τους έκανε το τραπέζι και περιέγραφε το κρανίο και στην κατάληξή της ήταν απίστευτος.Και στην τελική και μόνο που η ατάκα που είπε φτάνει:είχατε την περιέργειά μου,τώρα έχετε την προσοχή μου.![]()
Ναι!! Ο Christoph Waltz ειναι απιστευτος, ο τροπος που τους την ελεγε συνεχεια απο την αρχη της ταινιας ηταν εξαιρετικος.
Jack the Giant Slayer παιζει να το δω σημερα

-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης