Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 17 Οκτ 2013, 13:50

Μολις ειδα το Pacific Rim. Παντου ολοι μιλουσαν για αριστουργημα. Και εδω στο site ειχα δει review για 10 αλλα δε με εντυπωσιασε καθολου. Μια μετρια sci-fi ταινια. Ο πρωταγωνιστης ηταν αταλαντος και το σεναριο απλα δεν υπηρχε. Ολη η ταινια ηταν σε φαση: ΜΑΧΗ-2 λεπτα κενοι διαλογοι-ΜΑΧΗ-ΜΑΧΗ-ΜΑΧΗ. Δε λεω οτι δε μου αρεσε καθολου αλλα απογοητευτηκα γιατι περιμενα να δω το επομενο Star Wars και αποδειχτηκε μια ταινια με μαριονετες.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό SithDante » 17 Οκτ 2013, 13:57

Django Unchained.Ταινιάρα!!!!!.O Tarantino έγραψε για ακόμα μια φορά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό alexis13 » 17 Οκτ 2013, 17:30

το 2 guns ειδα πριν 2 βδομαδες στον κινηματογραφο...6,5/10 δραση και χιουμορ ειναι οι 2 αξονες της ταινιας
Άβαταρ μέλους
alexis13

Δημοσιευσεις : 167

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 18 Οκτ 2013, 09:00

Django Unchained και Byzantium. Ο Tarantino εδειξε παλι οτι ειναι ιδιοφυια. Το δευτερο καλη ταινιουλα με μια πιο alternative version των vampires.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσίευσηαπό mysterious » 18 Οκτ 2013, 12:04

SithDante και jmaster18 συμφωνώ απόλυτα για το Django!Και πιστεύω πως όσο και να εκθειάστηκε αυτή η ταινία γενικά και πάλι είναι λίγο...την έχω δει 3 φορές και οι ερμηνείες των Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio είναι ε κ π λ η κ τ ι κ έ ς!Ο πρώτος θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν έπαιρνε το όσκαρ με το κωμικό του στυλ και τις μαμάτες ατάκες του και ο δεύτερος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως υποδειγματικός κακός.Ειδικά στην σκηνή που τους έκανε το τραπέζι και περιέγραφε το κρανίο και στην κατάληξή της ήταν απίστευτος.Και στην τελική και μόνο που η ατάκα που είπε φτάνει:είχατε την περιέργειά μου,τώρα έχετε την προσοχή μου. :D

Είδα το Jack the giant slayer και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε μέτριες κριτικές.Μια χαρά ταινία είναι που βλέπεται ευχάριστα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 18 Οκτ 2013, 14:04

mysterious έγραψε:SithDante και jmaster18 συμφωνώ απόλυτα για το Django!Και πιστεύω πως όσο και να εκθειάστηκε αυτή η ταινία γενικά και πάλι είναι λίγο...την έχω δει 3 φορές και οι ερμηνείες των Christoph Waltz και Leonardo DiCaprio είναι ε κ π λ η κ τ ι κ έ ς!Ο πρώτος θα ήταν μεγάλη αδικία αν δεν έπαιρνε το όσκαρ με το κωμικό του στυλ και τις μαμάτες ατάκες του και ο δεύτερος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως υποδειγματικός κακός.Ειδικά στην σκηνή που τους έκανε το τραπέζι και περιέγραφε το κρανίο και στην κατάληξή της ήταν απίστευτος.Και στην τελική και μόνο που η ατάκα που είπε φτάνει:είχατε την περιέργειά μου,τώρα έχετε την προσοχή μου. :D

Είδα το Jack the giant slayer και δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε μέτριες κριτικές.Μια χαρά ταινία είναι που βλέπεται ευχάριστα.

Ναι!! Ο Christoph Waltz ειναι απιστευτος, ο τροπος που τους την ελεγε συνεχεια απο την αρχη της ταινιας ηταν εξαιρετικος.

Jack the Giant Slayer παιζει να το δω σημερα :D
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσίευσηαπό kumas » 18 Οκτ 2013, 19:26

the end of the world best ever
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό ssns » 21 Οκτ 2013, 01:51

Fast and furious 5 ηταν το τελευταιο που εχω δει.Θελω να δω καποια στιγμη το Rush που εχει βγει με την ιστορια της φορμουλα
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό gchristos » 21 Οκτ 2013, 16:32

το παρα 5 τωρα :p
Άβαταρ μέλους
gchristos

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 21 Οκτ 2013, 17:03

ειδα χθες το jobs(steve jobs)
αρκετα ωραια και πετυχαν κατα κυριο λογο στην εμφανιση τον jobs
μου αρεσε διοτι δεν τον εκθειαζουν και κατα κυριο λογο η ταινια φτανει σε ενα σημειο να τον μισεις
για τους λατρεις της πληροφορικης την συνιστω ανεπιφυλακτα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB