Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιούλ 2013, 09:11

ckastam έγραψε:Εικόνα
LANGOLIERS
Κρίμα γιατι ο συγγραφέας (STEPHEN KING) είναι μέγιστος - το τέλος της ταινίας ένα καλοκαιρινο ξημέρωμα που δεν με έπιανε ο υπνός πριν 5-6 χρόνια - με ΞΕΝΕΡΩΣΕ!

Ενταξει τα βιβλία τρομερα,αλλα δεν εχω δει ακομα καλη μεταφορα στο σινεμα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιούλ 2013, 09:12

jmaster18 έγραψε:Ολα τα Saw. Ολοι μου προτειναν να τα δω, τα ειδα και δεν εντυπωσιαστηκα καθολου. Τρομος 0. Τι να πω μαλλον εγω ειμαι ο παραξενος :mrgreen:

Στο Saw δεν νομιζω να είναι το θέμα τόσο ο τρόμος όσο η αηδία και η σιχαμάρα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιούλ 2013, 10:14

Εγω για ταινιες τρομου τις κατεβασα, δε βρισκω κανενα ενδιαφερον στην αηδια. Ψυχολογικα θριλερ FTW!
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 23 Ιούλ 2013, 15:24

karlat89 έγραψε:
ckastam έγραψε:Εικόνα
LANGOLIERS
Κρίμα γιατι ο συγγραφέας (STEPHEN KING) είναι μέγιστος - το τέλος της ταινίας ένα καλοκαιρινο ξημέρωμα που δεν με έπιανε ο υπνός πριν 5-6 χρόνια - με ΞΕΝΕΡΩΣΕ!

Ενταξει τα βιβλία τρομερα,αλλα δεν εχω δει ακομα καλη μεταφορα στο σινεμα

O stephen king ειναι απο τους αγαπημενους μου συγγραφεις, αλλα τα τελη των βιβλιων του συνηθως με ξενερωνουν(It, desperation, duma key). Δε φταινε οι οποιες ταινιες γι' αυτο!

Αν θελετε να δειτε καλες μεταφορες, κατα τη γνωμη μου ειναι οσες εχει επιμεληθει ο ιδιος. Μερικες απο τις καλυτερες που εχω δει: The Stand(4 επεισοδια μινι σειρα), Needful things, Bag of Bones, The Shining(οχι του Kubrick), Misery και τα Rose Red/Diary of Helen Rimbauer τα οποια νομιζω ειναι τηλεοπτικα του δημιουργηματα και δε βασιστηκαν σε βιβλιο.

Και μιας και το πιασαμε το θεμα, μια απο τις χειροτερες ταινιες ολων των εποχων: Tommyknockers
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό frigs » 23 Ιούλ 2013, 18:09

Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω λοιπον το πρωτο μερος του χανιμπαλ το πρικουελ εννοω,
το legally blonde 1 & 2 και το rogue.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Αύγ 2013, 03:19

frigs έγραψε:Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω λοιπον το πρωτο μερος του χανιμπαλ το πρικουελ εννοω,
το legally blonde 1 & 2 και το rogue.

Prequel του Hannibal εννοείς την σιωπή των αμνών; γιατί αν εννοείς αυτό μου φαίνεται δύσκολο να είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχεις δει.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 22 Σεπ 2013, 13:41

Black Rock... 3 γκομενάκια παγιδεύονται σ'ένα νησί με 3 κυνηγούς πρώην κομάντο... Ούτε για τη θεραπεία αΰπνίας δεν κάνει.... :P

Gallowwalkers... Για τον Wesley Snipes ένα μόνο θα πω.... Μετά τον Blade το χάος.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 23 Σεπ 2013, 09:01

Hang over 3,καμια σχέση με τις προηγούμενες 2
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό malkataz » 29 Σεπ 2013, 11:39

Μονο ο θεός συγχωρεί... Προχθες το είδα στο σινεμά... Αίσχος!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό frigs » 02 Οκτ 2013, 17:39

Η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ ειναι το Red sands.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB