Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό majorfox » 05 Νοέμ 2011, 02:49

silver_knight έγραψε:Inception...για πολλοστή φορά....(π%!~να σβούρα θα με πεθάνεις)...Τοπ 5 δεκαετίας ίσως κατά τη γνώμη μου

εγω θα προτιμουσα τον Ian Anthony Dale στη θεση του Κομπ και η συζήτηση στο τελος με τον Σαιτο να ειναι στα ιαπωνικα. Καλα ε θα αναβα καπνογονο στην αιθουσα, θα πηγαινα φυλακη.....
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 05 Νοέμ 2011, 12:38

majorfox έγραψε:εγω θα προτιμουσα τον Ian Anthony Dale στη θεση του Κομπ και η συζήτηση στο τελος με τον Σαιτο να ειναι στα ιαπωνικα. Καλα ε θα αναβα καπνογονο στην αιθουσα, θα πηγαινα φυλακη.....

χαχαχαχαχχ...Εμένα μου άρεσε πολύ ο Di Caprio Βέβαια...

Χτες είδα το Harry Potter and the deathly hallows part 2....Τόσο απογοητευτικό τέλος μετά απο τόσα χρόνια δεν έχω ξαναδεί...Δηλαδή....ΠΟΣΟ φλούφλικο ήταν...
Μωρή ανέραστη Ροουλινγκ και κόπανε σκηνοθέτη, πεθαίνουν οι 2 χειρότεροι και δυνατότεροι μάγοι...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΦΕΤΙ...????Και μάλιστα η Bonam Carter πέρνει και τη ΘΕΙΚΗ ατάκα 'Get off my daughter you bitch'...Σιγα μας έκανες τη μούρη κρέας...!Δηλαδή πέρασαν τόσα χρόνια, είδα 3 ταινίες για πιτσιρίκια,τις υπόλοιπες ταινίες που δεν έίχαν πάνω απο 10 λεπτά wizard vs wizard action, περιμένοντας να πεθάνει ο κερατάς και γίνεται ΑΥΤΟ? Ευτυχώς δεν έκατσα να διαβάσω τα βιβλία...

Και μιας και υπήρχε ανέκαθεν σύγκριση μεταξύ Harry Potter και LOTR , ο Άρχοντας του ρίχνει σ'αυτιά του Potter...Πραγματικά λίγες φορές έχω εκνευριστεί έτσι με ταινία....Και μην μου πει κανείς για την ιστορία κλπ κλπ...Δεν λέω καλή ήταν αλλά το τελευταίο μέρος για άλλο λόγο πήγε να το δει ο κόσμος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία...
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Shepard » 06 Νοέμ 2011, 22:03

Μόλις είδα το "Στα όρια ζωής και θανάτου", αγγλιστί "Inhale"! Δεν θα πω πολλά... δείτε το! Στο τέλος θα σας κάνει να σκεφτείτε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Νοέμ 2011, 15:17

Εικόνα

Αρκετά καλή ταινία. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τους προκατόχους του, αλλα οκ δεν σε απογοητεύει και πολύ...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Spahar » 08 Νοέμ 2011, 15:48

nfs_maniac έγραψε:Εικόνα

Αρκετά καλή ταινία. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τους προκατόχους του, αλλα οκ δεν σε απογοητεύει και πολύ...

Την είδα και εγώ πριν λίγες μέρες. Κρίνοντας την αυτόνομα σαν ταινία, χωρίς να μπορώ να γνωρίζω πόσα λάθη έχουν κάνει στην απόδοση του χαρακτήρα κτλ, με άφησε αρκετά ευχαριστημένο.Ίσως φταίει και λίγο που ο Momoa έπαιξε έναν παρόμοιο ρόλο με του Drogo από το GoT και μου φαινόταν πολύ οικείος σαν εικόνα.

Χτες είδα και το Rise of the Planet of the Apes, επίσης αρκετά καλό. Η ερμηνεία του Ceasar από τον Serkis ήταν πάρα πολύ καλή. Επίσης μου άρεσε που σε αυτό το reboot ξεκίνησε η ιστορία από την αρχή, εξηγώντας πως εξεγέρθηκαν οι πίθηκοι.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Νοέμ 2011, 17:17

Όντως θα συμφωνήσω μαζί σου. Κάποια στιγμή νόμιζα οτι έβλεπα Drogo. Είναι και το όλο κλίμα της ταινίας που δεν απέχει πολύ απο το GOT
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό dameko-doubutsu » 11 Νοέμ 2011, 02:38

Ειδα το Fast Five και πεθανα στα γελια . Δεν το περιμενα τοσο καλο , διασκεδασα παρα πολυ .
http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
Άβαταρ μέλους
dameko-doubutsu

Δημοσιευσεις : 96

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Νοέμ 2011, 09:42

Χθες είδα το "Ιρλανδέζικος Δρόμος". Καλή ταινία. Ευρωπαϊκός κινηματογράφος. Ήθελα να έχει λίγο παραπάνω ένταση αλλά οκ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 11 Νοέμ 2011, 11:29

Παίδες καλημέρα,είδε κανείς το Ιmmortals στο σινεμά μήπως? Φαίνεται επικότατο πάντως απο τα εφέ και θυμίζει 300 και αυτό μου αρέσει :),σκέφτομαι να πάω να το δώ,αλλά θέλω να ακούσω και καμιά άποψη.
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 11 Νοέμ 2011, 12:49

Είδα χθές το how to train your dragon,πάρα πολύ όμορφη πλοκή,εντυπωσιακά γραφικά.Δείτε την. :P
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB