majorfox έγραψε:εγω θα προτιμουσα τον Ian Anthony Dale στη θεση του Κομπ και η συζήτηση στο τελος με τον Σαιτο να ειναι στα ιαπωνικα. Καλα ε θα αναβα καπνογονο στην αιθουσα, θα πηγαινα φυλακη.....
χαχαχαχαχχ...Εμένα μου άρεσε πολύ ο Di Caprio Βέβαια...
Χτες είδα το Harry Potter and the deathly hallows part 2....Τόσο απογοητευτικό τέλος μετά απο τόσα χρόνια δεν έχω ξαναδεί...Δηλαδή....ΠΟΣΟ φλούφλικο ήταν...
Μωρή ανέραστη Ροουλινγκ και κόπανε σκηνοθέτη, πεθαίνουν οι 2 χειρότεροι και δυνατότεροι μάγοι...ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΦΕΤΙ...????Και μάλιστα η Bonam Carter πέρνει και τη ΘΕΙΚΗ ατάκα 'Get off my daughter you bitch'...Σιγα μας έκανες τη μούρη κρέας...!Δηλαδή πέρασαν τόσα χρόνια, είδα 3 ταινίες για πιτσιρίκια,τις υπόλοιπες ταινίες που δεν έίχαν πάνω απο 10 λεπτά wizard vs wizard action, περιμένοντας να πεθάνει ο κερατάς και γίνεται ΑΥΤΟ? Ευτυχώς δεν έκατσα να διαβάσω τα βιβλία...
Και μιας και υπήρχε ανέκαθεν σύγκριση μεταξύ Harry Potter και LOTR , ο Άρχοντας του ρίχνει σ'αυτιά του Potter...Πραγματικά λίγες φορές έχω εκνευριστεί έτσι με ταινία....Και μην μου πει κανείς για την ιστορία κλπ κλπ...Δεν λέω καλή ήταν αλλά το τελευταίο μέρος για άλλο λόγο πήγε να το δει ο κόσμος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία...