Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 01 Αύγ 2013, 02:22

Είδα το Drive με τον Ryan Gosling. Πάρα πολύ ωραία ταινία με πάρα πολύ ωραία μουσική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Αύγ 2013, 14:02

Συμφωνώ απόλυτα PetrifieD...ταινία,πρωταγωνιστής και soundtrack είναι όλα τους εκπληκτικά!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 02 Αύγ 2013, 03:15

Είδα το 2001: A space Odyssey. Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Αν δεν το έχετε δει κάντε το αλλά να ξέρετε ότι χρειάζεται ψάξιμο και συζήτηση η ταινία αφού τη δείτε. Εγώ τόσο καιρό την άφηνα για να την δω με το κατάλληλο άτομο για συζήτηση. Επίσης έχει και πολύ ωραία μουσική. Τάδε έφη Ζαρατούστρα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Αύγ 2013, 10:19

είδα το assault on wall street.ωραία ταινία ειδικά για το μπάτζετ που είχαν.λίγο στο τέλος το χάλασαν αλλά εμένα μου άρεσε πολύ.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Αύγ 2013, 00:34

Είδα και το There Will Be Blood χτες με τον Daniel Day-Lewis. Ωραία ταινία και με φοβερές ερμηνίες τόσο από τον Daniel Day-Lewis όσο και από τον Paul Dano. Αυτός ο Daniel Day-Lewis πως μεταμορφώνεται σε κάθε ταινία και γίνεται αγνώριστος; Πραγματικός χαμαιλέοντας. Μπράβο του. Γι αυτό είναι και εξαιρετικός ηθοποιός. Μπαίνει στο πετσί του ρόλου σε κάθε ταινία με όλη τη σημασία του όρου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 06 Αύγ 2013, 02:32

Είδα το Wolverine,το οποίο άρχισε πάρα πολύ καλά,εμβαθύνοντας στον Logan περισσότερο παρα στον Wolverine,αλλά απο ένα σημείο και μετά έγινε προβλέψιμο και περιπετειούλα.6/10
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 06 Αύγ 2013, 08:25

ειδα το world war Z. πολυ καλη. 8.5/10 και αν ειχε λιγοτερο αποτομο τέλος θα της εδινα ανετα 9/10
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό mysterious » 06 Αύγ 2013, 13:33

The Eagle.Αρκετά καλή ταινία μ'ένα πρωταγωνιστή ευχάριστα πειστικό στον ρόλο του.Δεν τον είχα για σοβαρές ταινίες.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 06 Αύγ 2013, 18:53

The big wedding,ευχάριστη ταινία,χαλαρό γέλιο,και πολυ ωραίος ντε νίρο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Αύγ 2013, 03:04

Είδα το Close Encounters of the Third Kind του Spielberg. Πολύ ωραία ταινία και με πολύ ωραία εφέ για την εποχή. Επίσης πολύ ωραία μουσική από John Williams.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB