Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 17 Ιούλ 2013, 09:47

είδα χθες το Stoker ψυχολογικό θρίλερ που είπαν αρκετοί ότι πρέπει να είναι καλό.να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε πολύ . το βρήκα πολύ μονότονο και χωρίς πολύ σασπένς
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 17 Ιούλ 2013, 10:03

gagas80 έγραψε:είδα χθες το Stoker ψυχολογικό θρίλερ που είπαν αρκετοί ότι πρέπει να είναι καλό.να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε πολύ . το βρήκα πολύ μονότονο και χωρίς πολύ σασπένς

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ψυχολογικο θριλερ οσο το περιμεναμε. Πιο πολυ θα ελεγα οτι εχει ενα "αρρωστημενο" μυστηριο που αποκαλυπτεται στο τελος και δεν ειαι προφανες.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 17 Ιούλ 2013, 14:40

jmaster18 έγραψε:
gagas80 έγραψε:είδα χθες το Stoker ψυχολογικό θρίλερ που είπαν αρκετοί ότι πρέπει να είναι καλό.να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε πολύ . το βρήκα πολύ μονότονο και χωρίς πολύ σασπένς

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τοσο ψυχολογικο θριλερ οσο το περιμεναμε. Πιο πολυ θα ελεγα οτι εχει ενα "αρρωστημενο" μυστηριο που αποκαλυπτεται στο τελος και δεν ειαι προφανες.

ακριβώς έτσι είναι . αρρωστημένο μυστήριο που σε κανένα σημείο δεν σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη.πολύ μουντό και κουραστικό
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 17 Ιούλ 2013, 15:23

Eμένα όπως προείπα μου άρεσε πολύ το stoker. Και σε κρατάει ακριβώς για τους λόγους που λέτε.

Είδα χτες και το Pacific Rim. Για το είδος του πολύ ωραία ταινία. Πολύ καταστροφή πολύ ξύλο αλλά είχε και σενάριο, ενώ την περίμενα τελείως ρηχή. Δεν λέω πως είχε βάθος απλά ήταν ενδιαφέρον. Είχε πολλά κλισέ βέβαια όπως και αναμενόταν αλλά ήταν καλή. Τα εφέ φοβερά όπως και το 3D. Και πολύ ωραία φαντασία αλλά και σκηνοθεσία απο τον Guillermo del Toro.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 17 Ιούλ 2013, 16:35

Και εγω το περιμενα πως και πως το Pacific Rim. Απλα και μονο για τη δραση.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό ckastam » 17 Ιούλ 2013, 21:43

κάλιο αργά παρά ποτέ εγω ξέπεσα πάλι στον Λεονάρτνο Ντι κάπριο που προσπαθεί ακόμα να βγάλει απο πάνω του το σαράκι του Τιτανικού -> ινσέπτιον

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από ckastam και 18 Ιούλ 2013, 18:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 17 Ιούλ 2013, 23:17

Το καινούργιο Asterix.... Καλούτσικο ήταν αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερο.... Ειδικά οι Νορμανδοί ήταν τελείως άκυροι...... :(
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Ιούλ 2013, 02:21

Εικόνα

Αρκετά καλή, πάνω κάτω στα επίπεδα της πρώτης. Α,και μην ξεχνάμε....αγαπάμε Snake eyes :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό majorfox » 18 Ιούλ 2013, 04:34

αν σκάψω στον κήπο του σπιτιου μου παίζει να βρω καμιά φιγούρα του XD
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 18 Ιούλ 2013, 13:39

Την πήρε ο σκύλος? :)
Άβαταρ μέλους