Αν και δεν είναι ταινίες αλλά σειρά η οποία έχει τελειώσει, είναι το Masters Of Horror. Αρκετά καλή σειρά με επεισόδια που πολλές φορές ξεπερνάνε "μεγάλες" ταινίες τρόμου.
Από ταινίες πάντως είναι το the ring, the grudge, the exorcist, insidious,dead silence,hellraiser
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 01:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!
Τhe blair witch project πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του. To 1o Rec ήταν πολύ καλό επίσης στο ίδιο στυλ.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Mojo-Jojo έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ για τα Ring. Έχω δει το 1 και 2 (αμερικανικά) και θέλω να δω κάποια στιγμή και τα κινέζικα στα οποία έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
Ερώτηση, έχει βγει Ring 3;; ή ξερεται άμα θα βγει στο μέλλον;;;
Στα αμερικάνικα δεν έχει βγεί 3ο. Αν και από πρόχειρο ψάξιμο στο IMDb υπάρχει ιδέα για The ring 3D η οποία προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.
Τα γιαπωνέζικα είναι σίγουρα καλύτερα κατά τη γνώμη μου και εκτώς από τα ring 1,2 υπάρχει και το ring 0 (για τα γιαπωνέζικα μιλάμε πάντα). Αξίζει να τα κατεβάσεις.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Mojo-Jojo έγραψε:Θα συμφωνήσω και εγώ για τα Ring. Έχω δει το 1 και 2 (αμερικανικά) και θέλω να δω κάποια στιγμή και τα κινέζικα στα οποία έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
Ερώτηση, έχει βγει Ring 3;; ή ξερεται άμα θα βγει στο μέλλον;;;
Στα αμερικάνικα δεν έχει βγεί 3ο. Αν και από πρόχειρο ψάξιμο στο IMDb υπάρχει ιδέα για The ring 3D η οποία προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.
Τα γιαπωνέζικα είναι σίγουρα καλύτερα κατά τη γνώμη μου και εκτώς από τα ring 1,2 υπάρχει και το ring 0 (για τα γιαπωνέζικα μιλάμε πάντα). Αξίζει να τα κατεβάσεις.
Ok thanks. Ήδη μπήκαν στην watchlist.
-
Mojo-Jojo - Δημοσιευσεις : 120
Επανέρχομαι στο θέμα, καθώς την πρόταση που είχα κάνει (Inside) την είδε μία φίλη μου που είναι (μαζί με την κόρη της) μεγάλοι fan ταινιών θρίλερ/τρόμου.
Μου είπε ότι έπαθε πλάκα και ήταν ένα από τα καλύτερα που έχει δει ποτέ και επειδή της έχω εμπιστοσύνη, είπα να την προτείνω εκ νέου, γιατί τώρα έχει και "έμπειρη" σύσταση...
Προσωπικά, τονίζω ότι ΔΕΝ πρόκειται να την ξαναδώ (γιατί υπάρχουν σημεία που απλώς δε βλέπω), αλλά το σενάριο/πλοκή και οι σκηνές είναι πολύ "δυνατά". Αν είστε horror fan μην τη χάσετε
Μου είπε ότι έπαθε πλάκα και ήταν ένα από τα καλύτερα που έχει δει ποτέ και επειδή της έχω εμπιστοσύνη, είπα να την προτείνω εκ νέου, γιατί τώρα έχει και "έμπειρη" σύσταση...

Προσωπικά, τονίζω ότι ΔΕΝ πρόκειται να την ξαναδώ (γιατί υπάρχουν σημεία που απλώς δε βλέπω), αλλά το σενάριο/πλοκή και οι σκηνές είναι πολύ "δυνατά". Αν είστε horror fan μην τη χάσετε
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης