Ψάχνω για όνομα ταινίας

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό interactive » 23 Ιουν 2016, 14:13

Marlow έγραψε:
interactive έγραψε:Εγώ ψάχνω μία ταινία που είδα πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να την βρω!
Είχε να κάνει με φαντασία. Ήταν ένα βιβλίο που για κάποιο λόγο το ήθελαν κάτι "τερατάκια" (αν θυμάμαι καλά ήταν ξωτικά) και το έκρυβε μία οικογένεια στο σπίτι της...

Μήπως εννοεις το Βιβλίο με τα Ξόρκια?

Όχι, το έχω ψάξει με το συγκεκριμένο όνομα αλλά τίποτα...
interactive

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό Eridanus » 23 Ιουν 2016, 14:15

interactive έγραψε:Εγώ ψάχνω μία ταινία που είδα πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να την βρω!
Είχε να κάνει με φαντασία. Ήταν ένα βιβλίο που για κάποιο λόγο το ήθελαν κάτι "τερατάκια" (αν θυμάμαι καλά ήταν ξωτικά) και το έκρυβε μία οικογένεια στο σπίτι της...

The Spiderwick Chronicles μήπως;
Άβαταρ μέλους
Eridanus

Δημοσίευσηαπό interactive » 23 Ιουν 2016, 14:19

Eridanus έγραψε:

The Spiderwick Chronicles μήπως;

Ναι ρε φίλε!!! Ευχαριστώ πολύ, αποκλίεται να το έβρισκα... :D
interactive

Δημοσίευσηαπό grandta » 23 Ιουν 2016, 14:25

interactive έγραψε:
Marlow έγραψε:

Μήπως εννοεις το Βιβλίο με τα Ξόρκια?

Όχι, το έχω ψάξει με το συγκεκριμένο όνομα αλλά τίποτα...

"Το Βιβλίο και τα Ξωτικά " Θα σου έλεγα... Πραγματικά όπως μας το περιγράφεις τέτοιοι τίτλοι μας έρχονται!
grandta

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό grandta » 23 Ιουν 2016, 15:16

Το έχω δει και εγώ το "The Spiderwick Chronicles" έχει πολύ ωραίο σενάριο ;)
grandta

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Velociraptor7 » 07 Οκτ 2016, 11:44

City of ember
Άβαταρ μέλους
Velociraptor7

Δημοσιευσεις : 19

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Οκτ 2016, 20:20

Η ταινια που ψαχνω ειναι θριλερ (ισως να ανηκει στην κατηγορια των ψυχολογικων θριλερ,δεν ειμαι σιγουρος).
Θυμαμαι το οτι ειχε να κανει σχεση με μια αιρεση και η υποθεση ηταν ο ενας αντρας και μια γυναικα που πηγαιναν να επισκεφτουν κατι παλιους φιλους,αναμεσα τους και η πρωην του αντρα που ανεφερα στην αρχη,οι οποιοι ειχαν και ενα παιδι μαζι αλλα το χασανε.
Ο αντρας καταλαβαινει οτι κατι δε παει καλα και οτι οι φιλοι του,με τους οποιους ηταν παλιος συμμαθητης κιολας,θελουν να αλληλοσκοτωθουν καθως πλεον ανηκουν σε μια αιρεση.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα το ονομα ενος πρωταγωνιστη που λεγοταν Choey και ακουγοταν συχνα η ατακα:
-Where the f@ck is Choey? :D
Ελπιζω να καταλαβε κανεις για ποια ταινια μιλαω γιατι ψαχνω το ονομα της ταινιας
Επισης η ταινια ειναι σχετικα προσφατη,νομιζω απο 2013 και μετα αλλα εψαξα και δε τη βρηκα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB