- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 17:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!
DrManolo έγραψε:Μόνο ένα θρίλερ με έχει κάνει να τρομάξω στη ζωή μου και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο όλων των εποχών.... Η Λάμψη με τον θεό (aka Jack Nicolson). Και μετά από τα ατμοσφαιρικά ίσως το μωρό της Ρόζμαρι και η προφητεία με το Πεκ
Κορυφαίες ταινίες και επιλογες. \\

Επίσης πολλές αξιόλογες επιλογές από τους υπόλοιπους συνφορουμίτες. Φαίνεται ότι τα thrillerakia έχουν πέραση...

Εντάξει, υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ thriller / horror, αλλά οι γενικότερες επιλογές καλύπτουν και τα 2.
Εγώ έβαλα στη λίστα το Insidius που προτείνεται από αρκετούς και μου κίνησε το ενδιαφέρον...
Θα σας προτείνω να δείτε ένα σύγχρονο 2007 (ναι, έκπληξη!) -γαλλικό*- το Inside (Μέσα μου). Πολύ σκληρό, αλλά ικανοποιεί τους όρους θρίλερ ΚΑΙ τρόμου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
Η υπόθεση έχει να κάνει με μία έγκυο γυναίκα την παραμονή της των Χριστουγέννων. Λόγω της φύσης αυτής, του σεναρίου και των splatter σκηνών προετοιμαστείτε για πολύ καρδιοχτύπι...

Εγώ, σε κάποιες στιγμές έκλεισα μάτια και δύσκολα θα την ξαναδώ, αλλά σίγουρα ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΟΛΥ...
* Όπως και το martyrs
- Scrooge
- Δημοσιευσεις : 18
δεν θα ξεχασω απο τα παιδικα μου χρονια τα 2 πρωτα HELL RAISER και βεβαια οτι εχει να κανει σχεση με τον JASON VORXIS ......
Το σαββατο ειδα μια ταινια του μετριου ( mother's day ) και την παρασκευη το απιστευτο BATMAN που κυκλοφορησε πριν λιγες ημερες !!!
Υ.Γ. προτιμω ομως τον ελαχιστο χρνο να ασχολουμαι με το gaming και οχι με ταινιες αλλα..... εχουμε και οικογενεια !!!!
Το σαββατο ειδα μια ταινια του μετριου ( mother's day ) και την παρασκευη το απιστευτο BATMAN που κυκλοφορησε πριν λιγες ημερες !!!
Υ.Γ. προτιμω ομως τον ελαχιστο χρνο να ασχολουμαι με το gaming και οχι με ταινιες αλλα..... εχουμε και οικογενεια !!!!
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Έχω δει την ταινία του '59 και έχω διαβάσει και το βιβλίο, δεν ήξερα ότι το κάναν remake. Πάντως και τα δύο είναι πολύ σκληρά.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Eγω θα αρχισω με κλασικες ταινιες Halloween,Friday the 13th,Hellraiser,Texas chainsaw massacre.Aπο καινουργια dead silence,Boo,Wrong turn,Jeppers Creepers,Saw,Scream,I Know what you did last summer,The loved ones, Final destination,Wolf Creek,Julia's eyes,Το διαμερισμα του τριτου οροφου,Rex,The Descent,Insidious,30 μερες νυχτα,Καραντινα και αλλα πολλα.Για την ακριβεια παιζει να εχω δει το 90% των θριλερ που εχουν βγει(παλια και κανουργια)οποτε η λιστα ειναι ατελειωτη 

- MaryAnn23
- Δημοσιευσεις : 30
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης