- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 16:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
LIONHEART έγραψε:Για εκατομυριαστή φορά ξαναειδα της τελευταίες τρεις ημέρας την τετραλογία του Terminator..
Kαι εγώ έλεγα να τα δω αυτές τις ημέρες. Προς το παρόν είδα ξανά το Blade Runner (Director's cut). Πόσο ταινιάρα θεέ μου; Από τις αγαπημένες μου και πιστεύω από τις καλύτερες που έχουν γυριστεί.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
LIONHEART έγραψε:Rindley scoct φιλε μου εγγύηση...θα την δώ σήμερα αμα προλάβω petrified
Και εγώ είδα εχθές το ALIEN (director's cut) ο άνθρωπος είναι όντος εγγύηση! 34 χρόνια μετά και η ταινία είναι ακόμα εντυπωσιακή...

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
V.for.Veteran έγραψε:LIONHEART έγραψε:Rindley scoct φιλε μου εγγύηση...θα την δώ σήμερα αμα προλάβω petrified
Και εγώ είδα εχθές το ALIEN (director's cut) ο άνθρωπος είναι όντος εγγύηση! 34 χρόνια μετά και η ταινία είναι ακόμα εντυπωσιακή...
Από το Anthology των Alien το αγαπημένο μου είναι το πρώτο. Όχι ότι τα άλλα με "χάλασαν", ίσα ίσα είναι όλα σκηνοθετημένα από πολύ καλούς σκηνοθέτες (εννοείται ότι τα AVP κάνω σαν να μην υπάρχουν) και συνεχίζουν ωραία την ιστορία της Ripley. Απλά η ατμόσφαιρα που είχε το 1ο μου έχει μείνει. Φοβερή, ανατριχιαστική και μπορεί να μην δείχνει πολύ Alien σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά εμένα με κράτησε σε αγωνία και τρόμο. Περισσότερο τρόμαξα στο 1ο από την απουσία Alien παρά στα επόμενα με τα πολλά Aliens. Πάντως και οι υπόλοιποι σκηνοθέτες έκαναν πολύ καλή δουλειά για να μην τους αδικούμε

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:V.for.Veteran έγραψε:LIONHEART έγραψε:Rindley scoct φιλε μου εγγύηση...θα την δώ σήμερα αμα προλάβω petrified
Από το Anthology των Alien το αγαπημένο μου είναι το πρώτο. Όχι ότι τα άλλα με "χάλασαν", ίσα ίσα είναι όλα σκηνοθετημένα από πολύ καλούς σκηνοθέτες (εννοείται ότι τα AVP κάνω σαν να μην υπάρχουν) και συνεχίζουν ωραία την ιστορία της Ripley. Απλά η ατμόσφαιρα που είχε το 1ο μου έχει μείνει. Φοβερή, ανατριχιαστική και μπορεί να μην δείχνει πολύ Alien σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά εμένα με κράτησε σε αγωνία και τρόμο. Περισσότερο τρόμαξα στο 1ο από την απουσία Alien παρά στα επόμενα με τα πολλά Aliens. Πάντως και οι υπόλοιποι σκηνοθέτες έκαναν πολύ καλή δουλειά για να μην τους αδικούμε
Σαφώς δε το συζητάμε... Επίσης προτείνω σε όλους τους fan να αγοράσουν (τώρα έχει πέσει πολύ η τιμή κιόλας) το ALIEN Quadrilogy, 9 DVD να χορτάσει η καρδούλα σου, σε μία τρομερή συσκευασία, η φωτογραφία φαντάσου είναι σαν ανάγλυφη!.

-
V.for.Veteran - Δημοσιευσεις : 155
Στην εκδοση για BR στο πρωτο Alien...η εικονα ειναι απλα "γεια σου". Με το που ξεκιναει η ταινια και δειχνει το εσωτερικο της καμπινας νομιζεις οτι εισαι μεσα και τραβας με βιντεοκαμερα...Καταπληκτικη ταινια απλα. Οσο για το Aliens του Καμερον (για μενα) ειναι η καλυτερη action ταινια EVER! Talk to me Hudsoooon!!! 

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Το πρωτο alien το ειχε νοικιασε σε VHS ο πατερας μου,οταν ημουν γυρω στα 9-10, να το δουμε μαζι με τον μικροτερο αδερφο μου. Εγω δεν νομιζω να ειδα πανω απο 10 λεπτα. Μετα σηκώθηκα και εφυγα. Ο μικρος το ειδε παντως. Εγω μετα απο πολλα χρονια το ξαναεπιχειρησα
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Geovra έγραψε:Στην εκδοση για BR στο πρωτο Alien...η εικονα ειναι απλα "γεια σου". Με το που ξεκιναει η ταινια και δειχνει το εσωτερικο της καμπινας νομιζεις οτι εισαι μεσα και τραβας με βιντεοκαμερα...Καταπληκτικη ταινια απλα. Οσο για το Aliens του Καμερον (για μενα) ειναι η καλυτερη action ταινια EVER! Talk to me Hudsoooon!!!
Δεν έχω λόγο να διαφωνίσω χώρια οτι ειναι οι αγαπημένες μου το aliens του Καμερον (και για μένα) θεωρειτε η καλύτερη action shi-fi ever !! όσες φορές και να την δώ ,ποτέ δεν την βαριέμαι...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης