Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό gkarako » 06 Οκτ 2014, 00:37

Το interstelar οντως φενεται δυνατο. Ειδα προσφατα το eastern promises πολυ καλο με naomi watts, cassel και mortensen.
gkarako

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό vader7 » 07 Οκτ 2014, 10:38

Το τελευταιο Xmen και το Edge of tommorow. Πολυ καλες ταινιες με μπολικο εφε και ομορφο σεναριο...
Άβαταρ μέλους
vader7

Δημοσιευσεις : 41

divergent

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 10:51

Δείτε το divergent . Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Αν σας αρέσουν ταινίες τύπου Hunger Games , αξίζει...
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Cookies » 07 Οκτ 2014, 11:10

Ακουσα οτι θα βγει σε ταινια το assassin's creed αλλα ολο το αναβαλουν.Αν έχετε όρεξη για θρίλερ δείτε the lost 2009 με τον αρμαντ ασσάντε άπαιχτη ταινία με κομμένη την ανάσα μέχρι το τέλος.Συστήνω ανεπιφύλαχτα.
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό gkarako » 07 Οκτ 2014, 12:31

Ειδα το gone girl στον κινηματογραφο, πολυ κοσμο και απο οτι καταλαβα δεν αρεσε ολοι γκρινιαζαν στο τελος. Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα και θα την προτεινα, αυτη την στιγμη η μοναδικη αξιολογη επιλογη για σινεμα.
gkarako

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 07 Οκτ 2014, 19:07

gkarako έγραψε:Ειδα το gone girl στον κινηματογραφο, πολυ κοσμο και απο οτι καταλαβα δεν αρεσε ολοι γκρινιαζαν στο τελος. Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα και θα την προτεινα, αυτη την στιγμη η μοναδικη αξιολογη επιλογη για σινεμα.

Ακουσα οτι κουραζει λιγο η διαρκεια...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό biglalas » 07 Οκτ 2014, 23:13

Andriana Bird έγραψε:Δείτε το divergent . Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Αν σας αρέσουν ταινίες τύπου Hunger Games , αξίζει...

να φανταστω δεν ειναι τριλογια??
Άβαταρ μέλους
biglalas

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό gkarako » 08 Οκτ 2014, 09:17

JamesHetfield έγραψε:
gkarako έγραψε:Ειδα το gone girl στον κινηματογραφο, πολυ κοσμο και απο οτι καταλαβα δεν αρεσε ολοι γκρινιαζαν στο τελος. Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα και θα την προτεινα, αυτη την στιγμη η μοναδικη αξιολογη επιλογη για σινεμα.

Ακουσα οτι κουραζει λιγο η διαρκεια...

Οντως ψιλο κουραζει, να φανταστεις εκαναν και διαλειμα που εχω να το πετυχω ποσα χρονια.
gkarako

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 02:28

gone girl
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

divergent

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 10 Οκτ 2014, 11:24

biglalas έγραψε:
Andriana Bird έγραψε:Δείτε το divergent . Προσωπικά μου άρεσε πολύ. Αν σας αρέσουν ταινίες τύπου Hunger Games , αξίζει...

να φανταστω δεν ειναι τριλογια??

δε ξερω γραφει τριλογια ομως...... σ ενα φυλλαδιο που απο κει το ειδα και το κατεβασα
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB