Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 01:03

alex4444 έγραψε:Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Αν και ηταν στο ιδιο μοτιβο με το εξαιρετικο πρωτο με χαλασαν καποια πραγματα. Πολλα παιχνιδια εντυπωσιασμου χωρις να κρατηθει η ισορροπια αυτη τη φορα. Κι αν ο αγαπημενος ντετεκτιβ παρουσιαστηκε λιγο υπερανθρωπος οχι μονο στο μυαλο αλλα και στις μαχητικες του ικανοτητες στο 1ο, εδω του λειπει μονο η μπερτα του Σουπερμαν... Κατα τ' αλλα ειναι γενικα καλο, αλλα ελπιζω το επομενο να αποφυγει τα ιδια λαθη.

Ίσως ήταν λίγο υπερβολικό αλλά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Και ειδικά ο μικρός θεούλης που λέγεται Robert Downey Jr.

Η τελευταία σκηνή δεν είναι έπος; :D
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 19 Ιαν 2013, 04:22

@PetrifieD- Eιναι μωρε που περιμενα περισσοτερα μετα την εκπληξη της 1ης ταινιας. Ο Downey Jr ειναι απολαυστικος, αλλα νομιζω βοηθαει πολυ και το υπολοιπο καστ! Mε τον Jude law εχουν κανει ενα πολυ δυνατο διδυμο και μου αρεσε αρκετα και ο Μοριαρτι.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 17:48

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Eιναι μωρε που περιμενα περισσοτερα μετα την εκπληξη της 1ης ταινιας. Ο Downey Jr ειναι απολαυστικος, αλλα νομιζω βοηθαει πολυ και το υπολοιπο καστ! Mε τον Jude law εχουν κανει ενα πολυ δυνατο διδυμο και μου αρεσε αρκετα και ο Μοριαρτι.

Ε εντάξει συνήθως τα sequel δεν μας φαίνονται τόσο καλά επειδή δεν είναι πια πρωτότυπα και δεν μας κάνουν εντύπωση. Πάντως δεν θα με χαλάσει αν βγεί και 3ο. Είναι όντως πολύ καλοί οι Roberd Downey και Jude Law. Και ο Moriarty ήταν όντως πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Ιαν 2013, 20:24

είδα το seven psycopaths με τον colin farrel...δεν μου άρεσε και πολύ...το περίμενα πιο κωμωδία...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 21 Ιαν 2013, 18:03

Χθες είδα το κορεάτικο I saw the devil. Πολύ ευχάριστη ταινία με το ξυλίκι τους βασανισμούς και όλα της. Δείχνει πως ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει τέρας για εκδίκηση. Οι κορεάτες συνεχίζουν να δίνουν πόνο στο σινεμά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 22 Ιαν 2013, 14:32

Inception. Φοβερή ταινία!!!
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό Anna1987 » 22 Ιαν 2013, 14:50

The hunger games! Δεν ξετρελάθηκα με το τέλος... :?
Άβαταρ μέλους
Anna1987

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 14:54

Είδα το Se7en χθες. Καλή ταινία. Δεν μου άρεσε το τέλος όμως.... :?
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 22 Ιαν 2013, 15:11

Raphael έγραψε:Είδα το Se7en χθες. Καλή ταινία. Δεν μου άρεσε το τέλος όμως.... :?

Δεν σου αρεσε το τέλος???????????? Το τελος ειναι ολα τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Raphael » 22 Ιαν 2013, 15:54

Απλά περίμενα ότι δεν θα τον σκοτώσει τελικά.... Και επίσης είμαι απλός τηλεθεατής. προτιμάω τα happy end... :P
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB