- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 17:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!
E ναι άλλο η πραγματική τέχνη και άλλο η επιτηδευμένη τέχνη. Πολλοί θεωρούν την υπερβολή ως τέχνη αλλά δεν είναι έτσι. Και μιας και το θίξαμε αυτό το θέμα θα πω άλλη μια χάλια για μένα ταινία. Ο Κυνόδοντας ή αλλιώς Dogtooth. Για μένα ήταν μαύρο χάλι και προσπαθούσε μέσα από την υπερβολή να μας κάνει να νομίσουμε πως πρόκεται για ψαγμένη ταινία και τέχνη. Αρχικά ούτε το σενάριο ήταν πρωτότυπο γιατί ήταν κλέμενο από μια παλιά μεξικάνικη (νομίζω) ταινία. Επίσης δεν έχω δει πιο επιτηδευμένη ταινία στη ζωή μου. Τέχνη ήταν αυτό; Δεν είχε κανένα νόημα και τα νοήματα που λένε "ψαγμένοι κουλτουριάρηδες" ότι είχε μπορούσαν να περαστούν με άλλον καλύτερο τρόπο. Απλά ο σκηνοθέτης ήθελε να κάνει μια τέτοια ταινία για να ασχοληθούμε μαζί του. Το περέργο δεν είναι ούτε κουλτούρα ούτε τέχνη. Ούτε το ανώμαλο (με την κακή έννοια). Πάντως γέλασα σε κάποιες φάσεις που κανονικά θα έπρεπε να σοκάρουν. Η συγκεκριμένη ταινία είναι τέλειο δείγμα για αυτό που ονομάζω επιτηδευμένη τέχνη. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ με αυτό. Είναι απλά κάτι που προσπαθεί σκληρά για να θεωρηθεί τέχνη και κουλτούρα αλλά από λάθος δρόμο και προφανώς δεν τα καταφέρνει. Απλά μην τη δείτε τη ταινία αυτή, είναι χάσιμο χρόνου και δεν έχει νόημα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ρε PetrifieD εμείς συμφωνούμε στα πάντα μου φαίνεται!
Εγώ την έβλεπα στο pc και δεν άντεξα και την έκλεισα. Μεγάλη βλακεία κατά τη γνώμη μου και ξέρω και άλλα άτομα που είπαν το ίδιο με μένα. Σε πολύ κόσμο άρεσε και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Σε μερικές σκηνές δηλαδή είπα έλεος. Θα ήταν η ταινία που θα συνιστούσα στο χειρότερο εχθρό μου! Πραγματικά!

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν που τυχών του άρεσε, νομίζω ότι άρεσε μόνο σε κάτι δήθεν που θέλουν να το παίξουν κουλτούρα φάση. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Από τον περισσότερο κόσμο έχω ακούσει κακά λόγια πάντως. Τώρα την υποψηφιότητα στα Όσκαρ δεν την σχολιάζω καν. Προσευχόμουν για να ΜΗΝ το πάρουμε.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Το resident evil afterlife ηταν πολυ αθλιο,ισως εαν δεν ειχα παιξει τα παιχνιδια απο το πρωτο να το εβλεπα αλλιως,δεν ξερω,αλλα για εμενα ηταν αθλιο.
Ακομα δεν αντεξα να δω ολοκληρο το the tree of life.Βαρεθηκα πολυ γρηγορα και για εμενα μια ταινια ειναι πολυ κακη εαν με κανει να βαριεμαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πριν το πρωτο τεταρτο.Με το που ειδα τα διαστημικα και τους δεινοσαυρους το εκλεισα.
Ακομα δεν αντεξα να δω ολοκληρο το the tree of life.Βαρεθηκα πολυ γρηγορα και για εμενα μια ταινια ειναι πολυ κακη εαν με κανει να βαριεμαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ πριν το πρωτο τεταρτο.Με το που ειδα τα διαστημικα και τους δεινοσαυρους το εκλεισα.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Καλα εννοειται η χειροτερη ταινια ever ειναι το Twilight, το οποιο τυπικα δεν το εχω δει γιατι απλα δεν αντεχεις μετα τα πρωτα 20 λεπτα, αλλα και αλλες promising ταινιες εχουν καταληξει να με κανουν να βαρεθω οπως:
Virgin Suicides : Αφου ειχα δει την ταινια και την ειχα θεωρησει σοβαρη βλεπω σε review οτι ηταν black comedy.....ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι σκηνοθετης ηταν η Copola
Taken 2: Δεν υπηρχε λογος να βγει αυτη η ταινια, πιστη αντιγραφη της πρωτης τιποτα καινουριο. Το πρωτο εδειχνε τον πατερα που κανει τα παντα για να βρει την κορη του , το δευτερο ηταν απλα ωμο βρωμοξυλο.
We need to talk about kevin: Ψυχολογικο θριλερ υποτιθεται, βαρετο μεχρι αηδιας.
Αυτα προς το παρων, αλλα θα θυμηθω κι αλλες
Virgin Suicides : Αφου ειχα δει την ταινια και την ειχα θεωρησει σοβαρη βλεπω σε review οτι ηταν black comedy.....ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι σκηνοθετης ηταν η Copola
Taken 2: Δεν υπηρχε λογος να βγει αυτη η ταινια, πιστη αντιγραφη της πρωτης τιποτα καινουριο. Το πρωτο εδειχνε τον πατερα που κανει τα παντα για να βρει την κορη του , το δευτερο ηταν απλα ωμο βρωμοξυλο.
We need to talk about kevin: Ψυχολογικο θριλερ υποτιθεται, βαρετο μεχρι αηδιας.
Αυτα προς το παρων, αλλα θα θυμηθω κι αλλες

-
jmaster18 - Δημοσιευσεις : 236
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης