Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Ιαν 2013, 22:50

marine έγραψε:a very harold and kumar christmas παιζει και ο nph απο το how i met your mother πολυ τρελο

αξίζει να την δώ???ή το μόνο θετικό είναι ο barney???
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό intruder » 04 Ιαν 2013, 23:41

Αξιζει. Ειδηκα οι πρωτες 5-6 σεζον. Αν το βαρεθεις το σταματας. ( εγω παντως ακομα !! )
Άβαταρ μέλους
intruder

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Ιαν 2013, 11:17

intruder έγραψε:Αξιζει. Ειδηκα οι πρωτες 5-6 σεζον. Αν το βαρεθεις το σταματας. ( εγω παντως ακομα !! )

το himym το έχω δει όλο...από την πρώτη σεζόν μέχρι την όγδοη...για την ταινία ρωτάω...μιας και είναι χριστουγεννιάτικη έλεγα να την δω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό marine » 05 Ιαν 2013, 13:14

korko έγραψε:
intruder έγραψε:Αξιζει. Ειδηκα οι πρωτες 5-6 σεζον. Αν το βαρεθεις το σταματας. ( εγω παντως ακομα !! )

το himym το έχω δει όλο...από την πρώτη σεζόν μέχρι την όγδοη...για την ταινία ρωτάω...μιας και είναι χριστουγεννιάτικη έλεγα να την δω...

Kοιτα εχει γελιο .Αλλα ενταξει σε καποια σημεια ειναι υπερβολικα αμανο.ΕΕ κυριος η σκηνη με τον barney εχει το πιο πολυ γελιο.Αξιζει πολυ αμα εχεις 3d tv
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό Geovra » 05 Ιαν 2013, 13:38

Lincoln...απλα ψάχτε για ποιος θα πάρει του 2ου ανδρικού ρόλου γιατί ο πρώτος είναι στανταρακι στον Daniel Day Lewis...τρομερές ερμηνειες...απολαυστικοτατος Tommy Lee Jones
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Ιαν 2013, 18:20

Μια ελληνική για χθες, Η Κληρονόμος.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό lust » 05 Ιαν 2013, 21:07

Ειδα χτες το bag of bones me to Pierce Brosnan γενικα μετρια ταινια η υποθεση και ο Brosnan τα μονα θετικα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Ιαν 2013, 23:04

marine έγραψε:
korko έγραψε:

Kοιτα εχει γελιο .Αλλα ενταξει σε καποια σημεια ειναι υπερβολικα αμανο.ΕΕ κυριος η σκηνη με τον barney εχει το πιο πολυ γελιο.Αξιζει πολυ αμα εχεις 3d tv

επειδή παίζει ο barney που είναι είδωλο θα το μέσα στην βδομάδα..
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 06 Ιαν 2013, 14:51

Είδα χθες το TAKEN 2.Αρκετά καλο sequel με τον Liam Neeson για αλλη μια φορά απολαυστικό :D
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό litanies » 07 Ιαν 2013, 12:57

Taken 2...ένα κλικ κατώτερο του πρώτου.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης