^ Μακάρι να μπορέσεις να δεις όλες τις ταινίες της.
Μια κλασσική για χθες το βράδυ ήταν: The Shawshank Redemption
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 05:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
korko έγραψε:είδα το premium rush...δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο....
Απλά αποτυχία περίμενα κάτι καλύτερο από αυτόν τον ηθοποιό
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Shawshank redemption απλά ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Κρίμα που δεν μπόρεσε να πάρει κανένα όσκαρ. Τα σήκωσε όλα το Forrest Gump εκείνη τη χρονιά. Πιστεύω όμως άξιζε το Shawshank να κλέψει μερικά από τον Forrest.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μένω Βουκουρέστι και η ταινία ανοίγει στις 14 και είπαμε με εναν φίλο να πάμε αλλά κατεβαίνει Ελλάδα και δεν 8α το δούμε
- alexthrylos
Θα κάνω μια ερώτηση, ελπίζοντας να μη φάω κράξιμο 
Επειδή έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη, το "Αν", κυρίως από φίλους-φίλες στη σχολή, υπάρχει κάποιος που να την έχει δει και να μου πει δυο-τρία λογάκια; Γενικότερα δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου, αλλά πρώτη φορά ακούω μόνο καλά λόγια για ελληνική ταινία...

Επειδή έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για τη νέα ταινία του Παπακαλιάτη, το "Αν", κυρίως από φίλους-φίλες στη σχολή, υπάρχει κάποιος που να την έχει δει και να μου πει δυο-τρία λογάκια; Γενικότερα δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου, αλλά πρώτη φορά ακούω μόνο καλά λόγια για ελληνική ταινία...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Djibril έγραψε:Θα κάνω μια ερώτηση, ελπίζοντας να μη φάω κράξιμο
Φίλε έχω ακούσει κάτι μόνο για μια ερωτική σκηνή της Μαρίας Σωλομού, αν αυτό πιστευεις οτι αρκεί τότε πρέπει να την δείς

- alexthrylos
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης