Οι καλύτερες κωμωδίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Δεκ 2012, 00:38

Scrooge έγραψε:Dogma - Φοβερή κωμωδία -παρωδία- του χριστιανισμού με Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον ας αγγέλους και πολλούς άλλους καλούς ηθοποιούς. Νομίζω ότι έχει περάσει στα ψιλά, αλλά αξίζει τον κόπο έχει πολύ γέλιο.

Επίσης οι ταινίες με Jay και Silent Bob (Clerks Ι & ΙΙ) και Chasing Amy είναι ΠΟΛΥ καλές. Το chasing Amy έχει ως θέμα τις σχέσεις και την ομοφυλοφιλία και σε στέλνει αδιάβαστο...

Έχω σημειώσει και κάποιες που ανέφεραν συνφορουμίτες (πένα του πεπρωμένου, anchorman), αλλά να δω πότε θα βρώ χρόνο να αράξω και να απολαύσω ταινία...

Το Dogma μου άρεσε πολύ. Μπράβο που το θυμίθηκες. Το είδα σχετικά πρόσφατα (πριν 2 χρόνια). Δεν είναι αποκλειστικά κωμωδία τύπου Jim Carrey αλλά είναι περισσότερο παρωδία με δόση δράσης. Είναι αρκετά καλή δείτε τη.

Αnchorman επίσης τρελό γέλιο και σε πολλές περιπτώσεις κάφρικο χιούμορ. Θα βγεί και 2ο μέρος μετά απο τόσο καιρό. Ανυπομονώ.

Eίχα γελάσει πολύ και στο as good as it gets με τον Jack Nicholson. Πήρε και oscar για την ερμηνεία του και πραγματικά το άξιζε. Φοβερός.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 15 Δεκ 2012, 02:32

PetrifieD- έγραψε:Mόνο εγώ βρήκα τα hangover και due date χλιαρά. Όλοι μου λένε ότι τους άρεσαν. Χμμμ Μου άρεσε επίσης και το just friends με τον Ryan Reynolds. Χαζορομαντικό σε μερικά σημεία αλλα οι περισσότερες σκηνές έχουν πολλή πλάκα.

Ταινιαρα!!!! Γενικα ο ηθοποιος αυτος εχει πολλα διαμαντια οπως το Waiting και το τρομερο Van Wylder.

Πολυ σπουδαιες και οι ταινιες του Kevin Smith που αναφερθηκαν επισης, αν ειστε λατρεις δειτε και το Mallrats. Τρελαινομαι για τους διαλογους σε ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό lust » 25 Δεκ 2012, 22:14

1)Harold and kumar ΟΛΑ!
2)Pineapple Express
3)Death at a funeral
4)Rush hour
5)Anchorman the legend or Ron Burgundy
6)Meet the parents
7)A fish called Wada
8)The Big Lebowski
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Δεκ 2012, 17:19

Kicking&Screaming
Απροσμενα καλη ταινια. Εκει που νομιζεις οτι θα δεις οικογενειακη χαζοταινια για παιδακια, σαν αυτες που βαζουν κατι σαββατοκυριακα μεσημερι, πεφτεις αρκετα εξω! Ο Will Ferrell στα καλυτερα του.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό MaryAnn23 » 14 Ιαν 2013, 15:03

Liar Liar,American Pie,Hangover
MaryAnn23

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό sofianaxos » 14 Ιαν 2013, 15:38

σαν τον Pink Panther με τον steve martin καμία ταινία. Έχω ρίξει άπειρο γέλιο.
sofianaxos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό DonGrego » 14 Ιαν 2013, 16:05

Harold and kumar
DonGrego

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 14 Ιαν 2013, 16:32

Κατι τρεχει με την Μαιρη
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό teo13g » 14 Ιαν 2013, 18:23

eurotrip,American Pie
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo13g

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 14 Ιαν 2013, 19:10

TED με διαφορά :D !!! Νταξει ο mcfarlane εχει απιστευτη αίσθηση του humor και δίνει ρεστα και σαν writer και σαν voice actor.Κατα τα άλλα πολυ καλές οι : Hangover,Eurotrip,Harold & Kumar,Starsky & Hutch και Dumb & Dumber!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB