Scrooge έγραψε:Dogma - Φοβερή κωμωδία -παρωδία- του χριστιανισμού με Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον ας αγγέλους και πολλούς άλλους καλούς ηθοποιούς. Νομίζω ότι έχει περάσει στα ψιλά, αλλά αξίζει τον κόπο έχει πολύ γέλιο.
Επίσης οι ταινίες με Jay και Silent Bob (Clerks Ι & ΙΙ) και Chasing Amy είναι ΠΟΛΥ καλές. Το chasing Amy έχει ως θέμα τις σχέσεις και την ομοφυλοφιλία και σε στέλνει αδιάβαστο...
Έχω σημειώσει και κάποιες που ανέφεραν συνφορουμίτες (πένα του πεπρωμένου, anchorman), αλλά να δω πότε θα βρώ χρόνο να αράξω και να απολαύσω ταινία...
Το Dogma μου άρεσε πολύ. Μπράβο που το θυμίθηκες. Το είδα σχετικά πρόσφατα (πριν 2 χρόνια). Δεν είναι αποκλειστικά κωμωδία τύπου Jim Carrey αλλά είναι περισσότερο παρωδία με δόση δράσης. Είναι αρκετά καλή δείτε τη.
Αnchorman επίσης τρελό γέλιο και σε πολλές περιπτώσεις κάφρικο χιούμορ. Θα βγεί και 2ο μέρος μετά απο τόσο καιρό. Ανυπομονώ.
Eίχα γελάσει πολύ και στο as good as it gets με τον Jack Nicholson. Πήρε και oscar για την ερμηνεία του και πραγματικά το άξιζε. Φοβερός.