Καλές, αλλά άγνωστες ταινίες

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό kokouman » 05 Οκτ 2014, 00:58

Μπορει να μην την ξερουν πολλοι...Chinatown με τον Jack Nicholson.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Demolition7 » 05 Οκτ 2014, 01:03

Παιδια La migliore offerta του Τορνατορε με τον Τζεφρι Ρας. Απιστευτη ταινια,ψιλο αγνωστη,ψυχολογικο ερωτικο θριλερ με απιστευτο φιναλε. Μη κολησετε στο ερωτικο/ροματζο γιατι εγω λογω αυτης της περιγραφης δε θα το εβλεπα. Κι ομως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.
Άβαταρ μέλους
Demolition7

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό psaraki » 05 Οκτ 2014, 01:31

Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό BlackJackGr » 05 Οκτ 2014, 02:46

diver_gr έγραψε:
BlackJackGr έγραψε:http://www.imdb.com/title/tt0756683/ Ταινία συγκεκριμένου γούστου.. Για μένα πολύ ενδιαφέρουσα!

The Man From Earth , τη να πω για αυτό το ΕΠΟΣ??? πραγματικά με συνεπήρε ,απίστευτο σενάριο και διαλόγους, πολύ ψαγμένη ταινία ............

Το concept της ταινίας είναι ασύλληπτο , η σκέψη , η ιδέα ,η υλοποίηση !!!!!!πραγματικά έχω σοκαριστεί και αναρωτιέμαι πως τέτοιο έργο πέρασε απαρατήρητο !

Μπράβο ρε φίλε BlackJackGr , να σαι καλά που την ανέφερες :D

Να σαι καλά κι εσύ φίλε.. Χάρηκα που σ άρεσε γιατί πραγματικά αξίζει πολλά αυτή η ταινία!
Άβαταρ μέλους
BlackJackGr

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 13:12

Catwoman ωραια ηταν αν εξαιρεσουμε καποια σκηνοθετικα λαθοι
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 05 Οκτ 2014, 21:12

Πραγματικά αναρωτιέμαι πως το ''The man From Earth '' Δεν έχει γίνει θεατρική παράσταση!!!!!!! έχει όλο το υλικό και το concept για θέατρο!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Οκτ 2014, 21:33

Cookies, σκηνοθετικό λάθος ήταν ολόκληρη η ταινία Catwoman. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

the lives of others

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 11:12

Μια απ τις καλυτερες ταινιες νομιζω και βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα ειναι μια γερμανικη παραγωγη με πρωταγωνιστη τον Sebastian Koch που μοιαζει εμφανισιακα πολυ με τον Antonio Baderas κατα τη γνωμη μου κιολας. Ο τίτλος της ειναι ΄΄Τhe lives of others '' και περιγραφει τη ζωη τη περιοδο που εκανε κουμαντο η ΣΤΑΖΙ στη Γερμανια . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Οκτ 2014, 03:43

Das Leben der Anderen είναι ο original τίτλος. Καλύτερα είναι να λέμε τους πραγματικούς τους τίτλους. :D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό BlackJackGr » 11 Οκτ 2014, 19:38

diver_gr έγραψε:Πραγματικά αναρωτιέμαι πως το ''The man From Earth '' Δεν έχει γίνει θεατρική παράσταση!!!!!!! έχει όλο το υλικό και το concept για θέατρο!

Νομίζω οτι έχει βγει και στο θέατρο..και μάλιστα η ταινία έγινε μετά τη θεατρική παράσταση!
Άβαταρ μέλους
BlackJackGr

Δημοσιευσεις : 24

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB