- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 15:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλές, αλλά άγνωστες ταινίες
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παιδια La migliore offerta του Τορνατορε με τον Τζεφρι Ρας. Απιστευτη ταινια,ψιλο αγνωστη,ψυχολογικο ερωτικο θριλερ με απιστευτο φιναλε. Μη κολησετε στο ερωτικο/ροματζο γιατι εγω λογω αυτης της περιγραφης δε θα το εβλεπα. Κι ομως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.
-
Demolition7 - Δημοσιευσεις : 1
diver_gr έγραψε:BlackJackGr έγραψε:http://www.imdb.com/title/tt0756683/ Ταινία συγκεκριμένου γούστου.. Για μένα πολύ ενδιαφέρουσα!
The Man From Earth , τη να πω για αυτό το ΕΠΟΣ??? πραγματικά με συνεπήρε ,απίστευτο σενάριο και διαλόγους, πολύ ψαγμένη ταινία ............
Το concept της ταινίας είναι ασύλληπτο , η σκέψη , η ιδέα ,η υλοποίηση !!!!!!πραγματικά έχω σοκαριστεί και αναρωτιέμαι πως τέτοιο έργο πέρασε απαρατήρητο !
Μπράβο ρε φίλε BlackJackGr , να σαι καλά που την ανέφερες
Να σαι καλά κι εσύ φίλε.. Χάρηκα που σ άρεσε γιατί πραγματικά αξίζει πολλά αυτή η ταινία!
-
BlackJackGr - Δημοσιευσεις : 24
Cookies, σκηνοθετικό λάθος ήταν ολόκληρη η ταινία Catwoman. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
the lives of others
Μια απ τις καλυτερες ταινιες νομιζω και βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα ειναι μια γερμανικη παραγωγη με πρωταγωνιστη τον Sebastian Koch που μοιαζει εμφανισιακα πολυ με τον Antonio Baderas κατα τη γνωμη μου κιολας. Ο τίτλος της ειναι ΄΄Τhe lives of others '' και περιγραφει τη ζωη τη περιοδο που εκανε κουμαντο η ΣΤΑΖΙ στη Γερμανια . Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...
-
Andriana Bird - Δημοσιευσεις : 50
Das Leben der Anderen είναι ο original τίτλος. Καλύτερα είναι να λέμε τους πραγματικούς τους τίτλους. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
diver_gr έγραψε:Πραγματικά αναρωτιέμαι πως το ''The man From Earth '' Δεν έχει γίνει θεατρική παράσταση!!!!!!! έχει όλο το υλικό και το concept για θέατρο!
Νομίζω οτι έχει βγει και στο θέατρο..και μάλιστα η ταινία έγινε μετά τη θεατρική παράσταση!
-
BlackJackGr - Δημοσιευσεις : 24
46 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης