- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 20:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Είδα στο σινεμά το the room. Εκπληκτικη,συγκινητικη με ερμηνειες για όσκαρ. Δεν ειναι θριλερ,μην πατε να δειτε τρελη δραση ή κατι τετοιο.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Είδα το "Revenant" στον κινηματογράφο.
Εμένα μου άρεσε...πάντως ο κόσμος ήταν διχασμένος στο τέλος και μάλλον δεν φάνηκαν και πολύ ικανοποιημένοι οι περισσότεροι!
Εμένα μου άρεσε...πάντως ο κόσμος ήταν διχασμένος στο τέλος και μάλλον δεν φάνηκαν και πολύ ικανοποιημένοι οι περισσότεροι!
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Revenant.
Πολυ ωραια ταινια. Εμενα μου αρεσε αρκετα!
Πολυ ωραια ταινια. Εμενα μου αρεσε αρκετα!
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
Μόλις είδα το Terminator Genisys. Αν εξαιρέσεις τα κλασσικά λάθη των θεωριών ταξιδιών στο χωροχρονικό συνεχές (ή μάλλον στο χωροχρονικό Ασυνεχές, για την ταινία), το βομβαρδισμό με pseudoscience mumbo-jumbo και τεχνικές ασυναρτησίες [όπως το ότι καταστρέφοντας το μηχανισμό εισαγωγής κωδικού για μια πόρτα αυτή ανοίγει (σε είσοδο δωματίου υψίστης ασφαλείας κιόλας! Δηλαδή έλεος!)] τότε μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά καλή.
Της έλειπαν πλάνα με τις μηχανές όμως. Αυτά που τις δείχνουν σκέτο μέταλλο και κόκκινα μάτια, παραδοσιακά τα πιο μακάβρια πλάνα δηλαδή. Πάντως αρκετά καλή, αν και φαίνεται ότι αρχικά δεν υπήρχε πλάνο για πολλές συνέχειες και τώρα τα μπαλώνουν όπως όπως...
Της έλειπαν πλάνα με τις μηχανές όμως. Αυτά που τις δείχνουν σκέτο μέταλλο και κόκκινα μάτια, παραδοσιακά τα πιο μακάβρια πλάνα δηλαδή. Πάντως αρκετά καλή, αν και φαίνεται ότι αρχικά δεν υπήρχε πλάνο για πολλές συνέχειες και τώρα τα μπαλώνουν όπως όπως...
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
The Danish Girl ηθοποιάρα ο Eddie Redmayne όπως και η Alicia Vikander που μας συστήθηκε με το εκπληκτικό Ex-Machina αλλά η ταινία χωρίς να έχω κανένα ίχνος ρατσισμού και ταμπού κάπου εκεί στη μέση γίνεται λίγο αποκρουστική(για μένα πάντα)..Μετά διορθώνεται αρκετά και έτσι σου αφήνει την αίσθηση μιας καλής ταινίας!
-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης