The Hateful Eight καλη
Spectre πολυ καλη αλλα με λιγοτερη δραση
No Escape καλη
Star Wars: The Force Awakens απο της καλυτερες ταινιες
Ted 2 το χαλασαν μετρια
The Gunman καλη
Bone Tomahawk καλη το περιμενα πιο μπαμ μπουμ αλλα δεν ειναι τοσο πολυ
The Martian πολυ καλη περιπετεια
An Education καλη
The Woman in Black 2: Angel of Death χαλια καθολου τρομο
Juno μετρια
Scott Pilgrim vs. the World καλη
Flipped
Youth in Revolt καλη
La grande bellezza
Intouchables καλη αληθινη ιστορια
The Intern μετρια
Lucky Luke μετρια
Ένας Άλλος Κόσμος, πολυ καλη ταινια με νοημα και πραγματικοτητα.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 09:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
greenkiller.13 έγραψε:Die Hard το 1,ο Bruce Willis δινει ρεστα,σειρα παιρνει τωρα το 2!
Το Die Hard 1 δινει μαθηματα για το πως πρεπει να γυριζονται οι ταινιες δρασης.
Το 2 ειναι πολυ χειροτερο, αλλα βλεπεται.
Το πρωτο ομως, μπορει να φαινεται χαβαλεδιαρικη, αλλα ειναι πολυ σοβαρη ταινια, με εκπληκτικους ρυθμους.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Τι ειρωνία
...πανω που λεγαμε για die hard διαβασα πως χαθηκε κι ο Αλαν Ρικμαν.Κριμα.Μεγαλος ηθοποιος.
http://www.ign.com/articles/2016/01/14/alan-rickman-passes-away-at-age-69
http://www.ign.com/articles/2016/01/14/alan-rickman-passes-away-at-age-69
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
εορταστικά εργα...
μέσα στις εορτές πηρα παραμάζωμα τα σινεμά και ειδα:
Heart of the sea (ουτε να τρελαθεις, αλλα ουτε να βαρεθεις, ωραίο εργο, περιπετειούλα)
Starwars VII (εκπληκτικό...περιμένω πως και πως να το δω 2η φορά στη tv μου ομως! αξιζει...)
σε οτι αφορά blueray ταινίες στην Tv μου (κατεβασμένες φυσικά):
The Martian (το ειδα 3D κ ηταν εντυπωσιακό.Ως εργο ομως κουράζει σε διάρκεια.Δε τρελάθηκα)
Goosebumps (κωμικη περιπέτεια, φανταστικά εφέ, δε βαριέσαι αλλα ως εκει...)
Ηarry potter (γιατι πολυ απλά αν δε δεις τετοια εργα δε καταλαβαίνεις χριστούγεννα!)
Heart of the sea (ουτε να τρελαθεις, αλλα ουτε να βαρεθεις, ωραίο εργο, περιπετειούλα)
Starwars VII (εκπληκτικό...περιμένω πως και πως να το δω 2η φορά στη tv μου ομως! αξιζει...)
σε οτι αφορά blueray ταινίες στην Tv μου (κατεβασμένες φυσικά):
The Martian (το ειδα 3D κ ηταν εντυπωσιακό.Ως εργο ομως κουράζει σε διάρκεια.Δε τρελάθηκα)
Goosebumps (κωμικη περιπέτεια, φανταστικά εφέ, δε βαριέσαι αλλα ως εκει...)
Ηarry potter (γιατι πολυ απλά αν δε δεις τετοια εργα δε καταλαβαίνεις χριστούγεννα!)
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
Είδα το Concussion (http://www.imdb.com/title/tt3322364/?ref_=nm_flmg_act_6).Καταπληκτικός Will Smith στο ρόλο του παθολόγου Dr. Bennet Omalu.Είναι αληθινή ιστορία και αξίζει να την δει κάποιος.
-
OSjohnFP7 - Δημοσιευσεις : 52
Edge of Tomorrow - Πάρα πολύ καλό sci-fi στον τομέα δράση, στεγνό για οποιαδήποτε σκέψη.
Elysium - κακό.
Elysium - κακό.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Star Wars the Force Awakens.
Πάρα πολύ καλή ταινία τόσο σκηνοθετικά όσο και οπτικά. Τα πλάνα του είναι άκρως εντυπωσιακά τα οποία αν και λιτά καταφέρνουν να προκαλέσουν δέος. Την ίδια δυναμική και επιβλητικότητα έχει και το soundtrack της ταινίας. Το σενάριο ανοίγει το δρόμο για αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι.
Το μόνο αρνητικό είναι πως το 3D του δεν άξιζε τα επιπλέον λεφτά. Νομίζω θα αργήσουμε να δούμε κάτι στο επίπεδο του Avatar για πολύ καιρό ακόμα.
Πάρα πολύ καλή ταινία τόσο σκηνοθετικά όσο και οπτικά. Τα πλάνα του είναι άκρως εντυπωσιακά τα οποία αν και λιτά καταφέρνουν να προκαλέσουν δέος. Την ίδια δυναμική και επιβλητικότητα έχει και το soundtrack της ταινίας. Το σενάριο ανοίγει το δρόμο για αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κρίνουμε κάτι.
Το μόνο αρνητικό είναι πως το 3D του δεν άξιζε τα επιπλέον λεφτά. Νομίζω θα αργήσουμε να δούμε κάτι στο επίπεδο του Avatar για πολύ καιρό ακόμα.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Ειδα και το 2ο,δε μου φανηκε πολυ χειροτερο,λιγο ισως,τη διασκεδασα οπως και τη πρωτη,αλλα καταλαβαινω τι εννοειςSolidarity έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Die Hard το 1,ο Bruce Willis δινει ρεστα,σειρα παιρνει τωρα το 2!
Το Die Hard 1 δινει μαθηματα για το πως πρεπει να γυριζονται οι ταινιες δρασης.
Το 2 ειναι πολυ χειροτερο, αλλα βλεπεται.
Το πρωτο ομως, μπορει να φαινεται χαβαλεδιαρικη, αλλα ειναι πολυ σοβαρη ταινια, με εκπληκτικους ρυθμους.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης