Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Νοέμ 2012, 08:38

Εγώ χτες είδα το "A Single Man" με τους Colin Firth και Julianne Moore! Είναι εποχής και διαδραματίζεται στο Λος Αντζελες του 1962! Αναφέρεται σε έναν καθηγητη Πανεπιστημίου όπου είναι γκέι αλλά δεν μπορεί να το δείξει ακόμα... τα υπόλοιπα δείτε τα! :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 20 Νοέμ 2012, 15:59

Χτες είδα το Wrong Turn 5...Με άλλα λόγια, πέρασε η ώρα!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 21 Νοέμ 2012, 03:54

star wars IV A new hope

Ηθελα να δω τι παιζει με την παρτη τους. Ειδικα στην Αμερικη υπαρχουν παντου αναφορες και τρελη πορωση. ΤΕλικα μου αρεσε αρκετα και ανυπομονω να τα δω και τα 6! Τα εφε ηταν αρχοντικα για την εποχη....
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 21 Νοέμ 2012, 09:14

alex4444 έγραψε:star wars IV A new hope

Ηθελα να δω τι παιζει με την παρτη τους. Ειδικα στην Αμερικη υπαρχουν παντου αναφορες και τρελη πορωση. ΤΕλικα μου αρεσε αρκετα και ανυπομονω να τα δω και τα 6! Τα εφε ηταν αρχοντικα για την εποχη....

alex4444 Στρώσου γρήγορα να τα δεις και ενημέρωσε για εντυπώσεις. May the Force be with you young apprentice :P
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό ner0 » 21 Νοέμ 2012, 22:56

alex4444 έγραψε:star wars IV A new hope

A κατάφερες να το δεις τελικά? Γιατί την προηγούμενη φορά αν θυμάσαι έπεσε έμπειρος λήθαργος :P

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό kessel » 21 Νοέμ 2012, 23:02

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών:η επιστροφή του βασιλιά,αν και την έχω δει πολλές φορές πάντα είναι σαν την πρώτη φόρα!!
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό XeniaAndreou » 21 Νοέμ 2012, 23:24

Μια ταινία την οποία οι περισσότεροι θα την έχετε δει.. The Shawshank Redemption.
Εξαιρετικό σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνεία απο τους Tim Robbins και Morgan Freeman. Μια ιστορία φυλακισμένων που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
XeniaAndreou

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Νοέμ 2012, 03:34

ner0 έγραψε:
A κατάφερες να το δεις τελικά? Γιατί την προηγούμενη φορά αν θυμάσαι έπεσε έμπειρος λήθαργος :P

Οχι εσενα θα περιμενα... Τωρα δεν εχεις παρα να τα ξεκινησεις κι εσυ, πρεπει να χουμε κοινα σημεια αναφορας οταν ξανα ερθεις Αθηνα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Νοέμ 2012, 04:36

Α δεν έχετε δεί ακόμα τα Star Wars; Κακώς! :P Σε όλους συνιστώ να βλέπουν πρώτα τα "παλιά" γιατί μερικοί που βλέπουν τα καινούρια πρώτα ξενερώνουν μετά με τα εφέ. Δεν καταλαβαίνουν ότι για την εποχή ηταν επικά. Άσε που χάνεις τις ανατροπές της παλιάς τριλογίας βλέποντας πρώτα τη καινούρια. Εκπληκτικό saga πάντως και γενικά όλη η ιστορία και η φιλοσοφία που κρύβονται πίσω από αυτό είναι φανταστική.

To shawshank redemption όντως φανταστική ταινία. Δεν είναι τυχαία στην κορυφή βαθμολογίας του IMDB
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Νοέμ 2012, 15:21

@PetrifieD- Πριν τα δω εψαξα στο google Για την ιδανικη σειρα και ειδα οτι υπαρχουν cults που ακολουθουν ευλαβικα την εκαστοτε σειρα που εχουν αποφασισει ως καλυτερη(ναι ειναι πανω απο 2-3 οι προτεινομενες σειρες θεασης....)!

Αποφασισα την χρονολογικη
1ον για να μη φαω σποιλερ
2ον για να μην αλλαξω τη σειρα που προβληθηκαν παγκοσμιως
3ον για να μην ξενερωσω με τα εφε των παλιων μετα το οφθαλμολουτρο των καινουριων
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB