Προτάσεις ταινιών

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 24 Ιαν 2013, 17:17

Γενικα απο το καλοκαιρι εχω δει παραα πολλες ταινιες 3 μονο ξεχωρισα για να πω την αληθεια 1) hunger games 2) abraham Lincoln vampire hunter 3) looper
Βεβεαια δεν εχω δει ακομα το the hobbit και το django που πιστευω θα ειναι φοβερες!!
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Ονειρο ζω μη με ξυπνατε....

Δημοσίευσηαπό Geovra » 24 Ιαν 2013, 18:08

71832_10151265612538041_644082215_n.jpg
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 18:37

Geovra έγραψε:
71832_10151265612538041_644082215_n.jpg

Αν μη τη άλλο εντυπωσιακή αφίσα. Σίγουρα τα εφέ θα μας αφήσουν άναυδους αλλά χωρίς Lucas στο τιμόνι με προβληματίζει. Δεν θα είναι το ίδιο. Ελπίζω να διαψευσθώ. Ελπίζω η Disney πέρα από τα λεφτά να κοιτάξει να βγάλει κάτι ποιοτικό που να βγάζει και νόημα σε σχέση με τα προηγούμενα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Geovra » 24 Ιαν 2013, 18:45

Αν μη τη άλλο εντυπωσιακή αφίσα. Σίγουρα τα εφέ θα μας αφήσουν άναυδους αλλά χωρίς Lucas στο τιμόνι με προβληματίζει. Δεν θα είναι το ίδιο. Ελπίζω να διαψευσθώ. Ελπίζω η Disney πέρα από τα λεφτά να κοιτάξει να βγάλει κάτι ποιοτικό που να βγάζει και νόημα σε σχέση με τα προηγούμενα.

Ειδωμεν...αν δεν εχει κανα Jar Jar μεσα μαματο θα ειναι :)...στην τελικη ειναι Star wars 8-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 21:53

Ε ναι μόνο στο ότι λέγεται Star Wars στηρίζω και εγώ τις ελπίδες μου. Πάντως δεν θα με ένοιαζε και να μην έβγαιναν καινούρια και να έμενε η ιστορία όπως έχει. Φοβάμαι μην το παρατραβήξουν για το χρήμα όπως κάνουν και με τις σειρές με τρανό παράδειγμα το Lost. Εννοείται θα τη δω ως fan (φαίνεται νομίζω :P) αλλά με επιφυλάξεις και χωρίς τεράστιες προσδοκίες. Μακάρι να είναι έπος και η καινούρια τριλογία πάντως.

Υ.Γ. Ε εντάξει ο Jar Jar δεν με ενόχλησε τόσο εμένα. :) Περισσότερο με "ενόχλησαν" κάποια μικροπροβλήματα continuity σε σχέση με τα "παλιά" αλλά οκ όλα καλά. Γενικώς μου άρεσαν πολύ και τα I-III (όχι σαν τα παλιά φυσικά).
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 25 Ιαν 2013, 13:05

Καλύτερα να σταματούσε το Star wars εκεί που ήταν , δλδ τώρα που πέθανε ο Darth vader τι star wars θα είναι αυτό ?!?!? Α ρε disney να καταστρέψεις τη σειρά (ταινιών) βάλθηκες
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Geovra » 25 Ιαν 2013, 13:20

kmanikas13 έγραψε:Καλύτερα να σταματούσε το Star wars εκεί που ήταν , δλδ τώρα που πέθανε ο Darth vader τι star wars θα είναι αυτό ?!?!? Α ρε disney να καταστρέψεις τη σειρά (ταινιών) βάλθηκες

Αν ειναι μαγκες και οχι απλα να κανουμε μια ταινια Star Wars με οτι σημαινει αυτο (τρελες πωλησεις σε ολους τους τομεις,μπλουζακια,κουκλακια,σκατακια) ας κοιταξουν τον δρομο και την οπτικη γωνια που εδωσε ο Nolan στον Batman...πιο adult και πιο μαυρο. Απατηλο ονειρο να κοιταζαν λιγο προς KOTOR μερια...ο κοσμος του Star Wars δεν ηταν μονο ο Vader στις ταινιες που ειδαμε και αγαπησαμε (με εξαιρεση το Phantom Menace που απλα ξενερωσα τη ζωη μου)
Σε comic,videogames βιβλια εχουν αναπτυχθει τοσα πολλα πραγματα,κοσμοι που απλα περιμενουν να μεταφερθουν σε ταινιες (ακομα περιμενουμε για σειρα .....)
Και για μενα ο Vader ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην οθονη...αλλα το Star Wars δεν ειναι μονο αυτο.
Στην τελικη με το που δω την γαλαζια γραμματοσειρα και αρχισει η μουσικη του John Williams δεν σχολιαζω....ταξιδευω
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 25 Ιαν 2013, 13:31

Η αφισα ειναι αληθινη ή fan made? Πολυ νωρις δεν την εβγαλαν? Το χειροτερο νεο παντως που διαβασα σημερα ειναι οτι σκηνοθετης θα ειναι ο Abrams.

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=38920

Ελπιζω να μην δουμε ταξιδια στο χρονο και παραλληλες διαστασεις γιατι θα ειναι χειροτερο και απο την επιστροφη του Jar Jar
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Ιαν 2013, 13:39

akisbeat77 έγραψε:Η αφισα ειναι αληθινη ή fan made? Πολυ νωρις δεν την εβγαλαν? Το χειροτερο νεο παντως που διαβασα σημερα ειναι οτι σκηνοθετης θα ειναι ο Abrams.

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=38920

Ελπιζω να μην δουμε ταξιδια στο χρονο και παραλληλες διαστασεις γιατι θα ειναι χειροτερο και απο την επιστροφη του Jar Jar

Όντως μετά το φιάσκο του lost,fringe και alcatraz αρχίζω να τον αποφεύγω Αυτη η λογική να σε μπουχτίζει με χαωεφε τύπου star trek και στο τέλος να μην σου δίνει τίποτα...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Geovra » 25 Ιαν 2013, 15:13

akisbeat77 έγραψε:Το χειροτερο νεο παντως που διαβασα σημερα ειναι οτι σκηνοθετης θα ειναι ο Abrams.

Κι εγω ονειρευομουν Nolan...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB