Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Μαρ 2015, 21:35

SirLvr έγραψε:Project X... Ακόμα και για καφροταινία είναι κακή.. Χωρίς σενάριο, χωρίς ηθοποιούς, χωρίς τίποτα.. Μόνο η μουσική ήταν καλή! Μιάμιση ώρα χαμένη...

Πω ρε φίλε, διάβαζα από την αρχή για να δω αν την ανέφερε κανείς.

Με διαφορά ότι χειρότερο έχω δει ποτέ. Κρίμα που στο imdb δεν έχει αρνητική βαθμολογία σε επίπεδα απόλυτου μηδέν, να το τσιμπήσει το -273
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 14 Μαρ 2015, 22:06

Ανθρωπινη σαραντοποδαρουσα - Human sentipede

Δεν λεω κατι αλλο!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 14 Μαρ 2015, 22:23

GooDShiveR έγραψε:Ανθρωπινη σαραντοποδαρουσα - Human sentipede

Δεν λεω κατι αλλο!

Εγώ μετάνιωσα και που είδα το τρειλερ :shock:
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 14 Μαρ 2015, 23:11

Παιδιά, ως χειρότερη ταινία εννοείτε ταινία που δε σας άρεσε, ήταν για διαφορετικά από τα δικά σας γούστα, ή όντως για κακές ταινίες aka κακό σενάριο, φτωχοί χαρακτήρες, άσχημη σκηνοθεσία κ.λπ;;;

Γιατί μέχρι στιγμής δε βλέπω να έχουν γράψει όλοι για κακές ταινίες, αλλά για ταινίες που δεν τους άρεσαν.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 14 Μαρ 2015, 23:48

Darkthronen έγραψε:Παιδιά, ως χειρότερη ταινία εννοείτε ταινία που δε σας άρεσε, ήταν για διαφορετικά από τα δικά σας γούστα, ή όντως για κακές ταινίες aka κακό σενάριο, φτωχοί χαρακτήρες, άσχημη σκηνοθεσία κ.λπ;;;

Γιατί μέχρι στιγμής δε βλέπω να έχουν γράψει όλοι για κακές ταινίες, αλλά για ταινίες που δεν τους άρεσαν.

Λοιπόν, δες αυτή τη ταινία που λέω και μετά πες μου αν δεν είναι για τα γούστα μου ή αν όντως δεν είναι καλή!! Σε προκαλώ :)
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 14 Μαρ 2015, 23:53

Πάγος13 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:Ανθρωπινη σαραντοποδαρουσα - Human sentipede

Δεν λεω κατι αλλο!

Εγώ μετάνιωσα και που είδα το τρειλερ :shock:

χαχαχαχα!!!! αξιζει μονο να δεις την τελευταια σκηνη που
πεθαίνει ο "κακός" της υπόθεσης... τέτοιο headshot δεν υπαρχει!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Μαρ 2015, 00:00

Προφανώς για να μην σου άρεσε, θεωρείς ότι δεν είναι καλή ταινία. Είτε γιατί δεν σου άρεσε η ιδέα είτε επειδή η εκτέλεση ήταν για γέλια είτε επειδή οι ηθοποιοί ήταν για γέλια είτε επειδή στην δίνει κάποιος ηθοποιός. Προσωπικές απόψεις είναι, δεν έγινε και τίποτα άμα θάψεις κανένα αριστούργημα, ούτε υπάρχει και κανένα Ευαγγέλιο που να ορίζει ποιες πρέπει να σου αρέσουν και ποιες όχι. Γούστα είναι αυτά. Μπορεί ο άλλος να ακούει ξέρω γω τον Μάρλον Μπράντο στον Νονό και να του χτυπάει η φωνή του στα μηνίγκια. Λέμε τώρα. Δεν έχω δει βέβαια κάτι τόσο τραβηγμένο εδώ. Πάντως το Septic Man και τον Ελέφαντα μην τα δει κανένας. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 15 Μαρ 2015, 00:50

Ακου.. γενικα η ταινια ειναι κακιστη και αξιζει μονο να την δεις με προδιαθεση για δουλεμα.. Αναφορικα σου λεω να δεις το τρειλερ για να καταλαβεις πανω κατω το τι γινεται... σε καποια φαση στην ταινια φτανουν σε γυριστη σκαλα.... και κοιτιομαστε ολοι και λεμε OMG !!!! Πως θα ανεβουν!!!???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!~!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Re: Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Μαρ 2015, 01:08

GooDShiveR έγραψε:Ακου.. γενικα η ταινια ειναι κακιστη και αξιζει μονο να την δεις με προδιαθεση για δουλεμα.. Αναφορικα σου λεω να δεις το τρειλερ για να καταλαβεις πανω κατω το τι γινεται... σε καποια φαση στην ταινια φτανουν σε γυριστη σκαλα.... και κοιτιομαστε ολοι και λεμε OMG !!!! Πως θα ανεβουν!!!???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!~!!!

Σε πιστεύω. :D Απλά απαντούσα στον darkthronen και εντωμεταξύ είχες ποστάρει εσύ.
Υπάρχουν και όχι τόσο καλές ταινίες που μπορούν να προσφέρουν γέλιο επειδή είναι τόσο γελοίες. Πχ. Sharknado. Με τον μορφονιό απτο Beverly Hills και τον κακό από το Μόνος στο Σπίτι. Μιλάμε για ποιότητα. :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Altair » 08 Απρ 2015, 00:07

Θα το πω κι ας με κράξει το σύμπαν.
Inglorious Basterds.
Το είδα πρώτη φορά,σινεμά,με πήρε ο ύπνος,οκ ήμουν κουρασμένος λέω,θα το ξαναδώ.Δεύτερη φορά,πάλι τα ίδια,πάλι νυσταγμένος ήμουν,όχι τόσο βέβαια,πάλι δεν το ευχαριστήθηκα.Το είδα τρίτη φορά,ξεκούραστος,γεμάτος ενέργεια,οκ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.Χασμουριόμουν μέχρι εξαρθρώσεως της κάτω σιαγόνας και βαρεμάρα στο έπακρο.
Και είμαι φαν του Ταραντίνο και των ταινιών του,αλλά αυτό το πράγμα ήταν απίστευτα ανέμπνευστό και βαρετό μέχρι ναρκοληψίας.Κρίμα,γιατί είχε καλές ερμηνείες.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB