Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Αύγ 2014, 15:49

nfs_maniac έγραψε:Εικόνα

Μιάμιση ευχάριστη ώρα

Αν και ειναι remake του district 13 του 2004 με παλι τον ιδιο Γαλλο ηθοποιο ειναι καλή ταινία.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό game over » 22 Αύγ 2014, 16:33

LIONHEART έγραψε:
nfs_maniac έγραψε:Εικόνα

Μιάμιση ευχάριστη ώρα

Αν και ειναι remake του district 13 του 2004 με παλι τον ιδιο Γαλλο ηθοποιο ειναι καλή ταινία.

Το είδα και εγώ πρόσφατα, παρά πολύ καλό!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 24 Αύγ 2014, 03:41

The Intouchables (2011) εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία. Ισορροπημένη ταινία μεταφέρει την ιστορία ρεαλιστικά χωρίς πολύ ψυχοπλάκωμα και μελό με αρκετά κωμικά στοιχεία. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό mysterious » 24 Αύγ 2014, 10:15

Morfeus777 έγραψε:
mysterious έγραψε:The purge - Κρίμας που λένε και στο χωριό μου.Με τέτοιο σενάριο(αν και εξωφρενικό)θα μπορούσε να είναι πολύ πολύ καλύτερη ταινία.

Awake - Εξαιρετική!Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή.
ειδικά στο σημείο που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής και λες WTF και τώρα τι;κι όμως η συνέχεια μέχρι το τέλος είναι εκπληκτική

να δεις φιλε το The purge:anarchy.... εμενα μου φανηκε καλυτερο!

Δεν είχα ιδέα πως βγήκε και συνέχεια μιας και το πρώτο μέρος είναι μόλις περσινή ταινία!Κι απ'ότι βλέπω η συνέχεια έχει και καλύτερη βαθμολογία.Θα την έχω στα υπόψη φίλος γιατί το σενάριο το βρίσκω εξαιρετικό,δίνει το έναυσμα για αρρωστημένες καταστάσεις. :twisted:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό mysterious » 28 Αύγ 2014, 23:43

The frozen ground - αρκετά καλή ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία.
Και μιας και πρόκειται για αληθινή ιστορία(copy paste είναι η ταινία)είναι εντελώς κουφό να έχεις σφάξει τον μισό πληθυσμό της πόλης για μια εικοσαετία και να σε πιάνουν με τον πλέον χαζό τρόπο(παραδοχή μετά από νεύρα και χάρτης που βολτάρει ανενόχλητα στο σπίτι με σημάδια στις θέσεις ταφής των θυμάτων).

The colony - Ωραίο setting,ατμοσφαιρική ταινία,πειστική αίσθηση επιβίωσης.Μέχρι που εμφανίζονται οι κακοί της υπόθεσης και ξενερώνεις με την πάρτη τους.
Μέχρι να βρουν τον επιζήσαντα στον σταθμό κι αφού μιλήσουν μαζί του σου μεταδίδεται η αίσθηση πως πρόκειται για μια φοβερή απειλή και όχι καρικατούρες κανιβάλων.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Αύγ 2014, 03:28

Mysterious, το The Frozen Ground είναι μία από τις πιο βαρετές ταινίες που έχω δει ποτέ και μία ακόμα απόδειξη ότι ο Cage δεν το πολυέχει με τις ταινίες.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Αύγ 2014, 09:19

Planes 2 Fire & Rescue.

Καλύτερη από την πρώτη ταινία, βλέπεται πολύ ευχάριστα, η δράση είναι συνεχής και δεν υπάρχει κανένα σημείο που να πλατιάζει.

Σενάριο μην περιμένει κανείς... το έχουμε ξαναδεί άπειρες φορές σε διαφορετικές παραλλαγές...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Αύγ 2014, 12:09

TheLuckyShamrock έγραψε:Mysterious, το The Frozen Ground είναι μία από τις πιο βαρετές ταινίες που έχω δει ποτέ και μία ακόμα απόδειξη ότι ο Cage δεν το πολυέχει με τις ταινίες.

Ο Cage μ'αρεσει και ας ειναι ΠΑΝΤΑ ο ιδιος μονοκομματος τυπος στους ρολους του. :D Αλλα για την ταινια ναι,θα μπορουσε να ειναι καλυτερη γιατι το σεναριο ηταν ιδανικα σκοτεινο.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 29 Αύγ 2014, 17:37

RocknRolla - μετριότητα. Μ'άρεσαν τα ρολάκια, όμως πολύ ρηχό το σενάριο
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό majorfox » 30 Αύγ 2014, 17:43

Ειδα το X-Men days of future past , δεν το περιμενα τοσο καλο και μου αρεσε περισσοτερο απ' ολα τα X-Men.

Εικόνα
upload imagem
[/img]
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB