Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Cookies » 06 Οκτ 2014, 14:22

nkav64 σε ξερω? σου εχω κανει τπτ?όπως όλοι οι άλλοι μαζεύουν πόντους αυτο κάνω κ γω ποιο το κακό?δεν καταλαβα δλδ δεν είμαι μέλος του enternity,ποιο είνα το πρόβλημα σου με μένα?
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό kokouman » 06 Οκτ 2014, 17:01

Φετος θα λεγα τα Need for Speed και το Transformers: Age of Extinction. Ειλικρινα το ηξερα οτι θα ειναι τοσο μαπα αλλα πηγα για την παρεα.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό an_tsal » 06 Οκτ 2014, 17:26

Ο Οιωνος και γενικα ολες οι ταινιες του Σιαμαλαν(εξαιρειται η Εκτη Αισθηση).
an_tsal

Δημοσιευσεις : 6

death racers

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 11:09

death racers μια απ τις χειροτερες ταινιες που ειδα (βασικα οχι ολοκληρη δεν αντεξα ).....
Τη διαλεξε τ αγορι μου.... Τελειως μουφα...
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό vader7 » 07 Οκτ 2014, 11:09

Epic movie. Απ τις χειροτερες κωμωδιες, μαλλον η χειροτερη...μιλαμε για epic fail!!
Άβαταρ μέλους
vader7

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό darkshark981 » 19 Φεβ 2015, 11:10

Οι χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι όλες οι ταινίες του twilight και το Justin Bieber's Believe!
Άβαταρ μέλους
darkshark981

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό malkataz » 19 Φεβ 2015, 11:52

darkshark981 έγραψε:Οι χειρότερες ταινίες που έχω δει είναι όλες οι ταινίες του twilight και το Justin Bieber's Believe!

Γιατί κάποιος να δει Justin Bieber :?: :?: :?: :?: :?: :lol:
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 19 Φεβ 2015, 13:01

Κυνόδοντας και Ελέφαντας http://www.imdb.com/title/tt0363589/?ref_=nv_sr_3 από τις βραβευμένες(wtf?). Το 2ο το είχε δώσει το περιοδικό Σινεμά και το διαφήμιζε σαν ταινιάρα. Απλά κάναμε υπομονή μέχρι που κάποια στιγμή δεν άντεξα και έβγαλα το dvd και το έσπασα.

Από τις καψιμέικες που στο imdb παίρνουν από 1έως4 έχω δει πολλές που ευχαριστήθηκα. Η χειρότερη με διαφορά ήταν το Septic Man http://www.imdb.com/title/tt2574666/?ref_=nv_sr_1, απλά αηδία και όχι μόνο οπτικά.

Από τις πιο πρόσφατες που δεν άντεξα να τελειώσω. Inglorious Basterds, Monuments Men, Mama, The Conjuring.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Dimitris 1395 » 19 Φεβ 2015, 13:10

Οκ είναι ελληνική, αλλά πραγματικά μια φορά έχω σηκωθεί και έχω φύγει από το σινεμά. Στο I Love Karditsa. Η ταινία δεν βλέπεται ούτε για χαβαλέ, είναι αφόρητα κακή.

Από ξένες, δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου το The Monuments Men. Είναι 5 Αμερικάνοι, ένας Άγγλος και ένας Γάλλος. Βρείτε ποιοι πεθαίνουν και κερδίστε πλούσια δώρα. :P
Άβαταρ μέλους
Dimitris 1395

Δημοσιευσεις : 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB