- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 20:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
No problem. Είμαι λάτρης της μαύρης κωμωδίας και έχω δει άπειρες, πολλές από τις οποίες ήταν και με ζόμπι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Έχεις παίξει δηλαδή και Dead Rising και Dead Island;
Περιμένω κιόλας πώς και πώς το Dying Light.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Είδα το Transendence με τον Γιάννη τον Ντεπ.Πρωτότυπο concept,κομματάκι υπερβολικό,υπάρχει μια mindfuck αύρα γύρω απο την ταινία και ένα πολύ...Νολανικό φινάλε.Άξιζε.Εγκρίνω.
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Το νυχτερινό τρένο για την Λισαβόνα.Αν και δεν το περίμενα ήταν εξαιρετική και με το κουβάρι της ιστορίας να ξετυλίγεται με πολύ ενδιαφέρον.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
korko έγραψε:είδα χθες το godzilla.καλή γενικά σαν ταινία,όχι σαν τις κλασσικές με αμέτρητες καταστροφές αλλά πιο πολύ με συναίσθημα.γενικά μου άρεσε αλλά δεν χόρτασα τον godzilla.θα ήθελα να είχε περισσότερο χρόνο και πιο πολύ καταστροφή...
και εγω την ειδα ωραια ταινια godzilla για να εχει περισσοτερη καταστροφη θα επρεπε η ταινια να ειχε περισοτερη ωρα και πιστευω οτι θα ηταν λιγο κουραστικο ομως να βλεπεις συνεχεια το ιδιο
Τελευταία επεξεργασία από master και 21 Μάιος 2014, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης