Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 03 Μάιος 2014, 19:00

Είδα το Croods και μου άρεσε πολύ
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό mysterious » 04 Μάιος 2014, 00:10

The fifth estate και We steal secrets:the story of wikileaks.Ταινία και ντοκιμαντέρ για το ίδιο θέμα,τις διαρροές απόρρητων πληροφοριών του wikileaks από τον Τζούλιαν Ασάνζ.Το ντοκιμαντέρ μ'άρεσε περισσότερο μιας και είχε περισσότερες πληροφορίες και στην ταινία παίζει ο μέγας Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.Πάντως το ένα μια χαρά συμπληρώνει το άλλο.Και δείχνουν ξεκάθαρα πως η γνώση είναι δύναμη αλλά και τι συνέπειες μπορείς να υποστείς αν την διαχειριστείς ανεξέλεγκτα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 04 Μάιος 2014, 02:14

Είδα το Silent Night, Deadly Night του 1984. Ναι, ξέρω, είμαι μέσα στο κλίμα. :P Αλλά ήταν πολύ ωραία και ωμή ταινία τρόμου. :D
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό master » 04 Μάιος 2014, 12:34

το letters from iwo jima πολυ ωραια ταινια ειναι συνεχεια απο πλευρα ιαπωνων αφου ειχα δει παλια τις οι σημαιες των προγόνων μας, ειναι παλιο εργο 2005
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 04 Μάιος 2014, 14:03

47 Ronin και καμιά σχέση με το trailer!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό mysterious » 06 Μάιος 2014, 23:09

Gravity.Πολύ καλή ταινία με ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος αν και...
διαρκεί μόλις 83 λεπτά!Και όμως είναι πολλά γιατί ουσιαστικά παίζει...ενάμισης ηθοποιός! :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό master » 08 Μάιος 2014, 09:53

punisher 2008,monuments men και dorian grey,pompeii αυτα ειδα γενικα καλα εργα
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Μάιος 2014, 11:23

Σκεφτόμουν να κάτσω να δω τις 3 ταινίες Punisher που έχουν βγει. Ήταν αρκετά καλό το Punisher τού 2008;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Μάιος 2014, 11:31

είδα το 3 days to kill.γενικά μέτριο έργο και μόνο η amber αξίζει προσοχής σε όλη την ταινία...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό master » 09 Μάιος 2014, 13:34

TheLuckyShamrock έγραψε:Σκεφτόμουν να κάτσω να δω τις 3 ταινίες Punisher που έχουν βγει. Ήταν αρκετά καλό το Punisher τού 2008;

ναι μπορεισ να το δεις εμενα μου αρεσε εχει γρηγορη δραση και ξυλο και ο ηθοποιος του ταιριαζει να υποδυεται τον Punisher
Άβαταρ μέλους
master

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB