Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 30 Απρ 2014, 14:05

Την είδα στον κινηματογράφο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν ξέρω πόσο αληθινά είναι όσα έδειξε, αλλά δεν την φώτισαν όσο θα ήθελα από τεχνολογικής άποψης.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Απρ 2014, 17:16

είδα το robocop.ωραίο ήταν.αν είχε έναν καλύτερο πρωταγωνιστή και λίγο καλύτερους διαλόγους πιστεύω θα ήταν απλά πολύ καλύτερη.και πάλι είχε δράση,λίγο δράμα και πολύ πιστολίδι.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 01 Μάιος 2014, 20:20

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου! Βλέπω όλες τις ταινίες της Disney στα ελληνικά και έκλαψα από τα γέλια!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 01 Μάιος 2014, 21:05

NinteNikos έγραψε:Μπαμπούλες Πανεπιστημίου! Βλέπω όλες τις ταινίες της Disney στα ελληνικά και έκλαψα από τα γέλια!

Χμμμ τώρα που είπες για τους μπαμπούλες, δεν έχω δει τίποτα από όλα τα συναφή...

Και σκέφτομαι να δω το The Croods -πως λέγεται- σήμερα
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό mysterious » 01 Μάιος 2014, 22:57

Grudge Match.Η ταινία έχει τρομερές ατάκες σχετικά με την ηλικία και την φυσική κατάσταση των πρωταγωνιστών και ειδικά ο Ντε Νίρο έχει κέφια!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 01 Μάιος 2014, 23:04

Εκατσα και ειδα το back to the future, την ταινια την ειχα δει οταν ημουν πολυ μικρος αλλα σκεφτικα να κατσω να την ξαναδω γιατι ετσι και αλλιως δεν την θυμομουν σχεδον καθολου και ευκαιρια μιας και την βρηκα σε HD, και καλα εκανα.
Μα τι ταινιαρα!
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό master » 02 Μάιος 2014, 22:19

μολις ειδα το amazing spiderman 2 ωραιο, περισσοτερη δραση, περισσοτερους κακους, τωρα υπομονη καλο 2016 για το 3
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 03 Μάιος 2014, 00:02

Είδα τα αεροπλάνα της Ντίσνευ αλλά δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα είχε μόνο μια ωραία ατάκα για το γεγονός ότι βγαίνει νέο iPAD κάθε χρόνο!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 03 Μάιος 2014, 12:31

Είδα και εγώ με την σειρά μου το The Amazing Spider-Man 2. Πολύ καλύτερο από την προηγούμενη κατά την γνώμη μου ταινία και σε αρκετά στοιχεία βρήκα (για τους παλαιότερους, όσους γνωρίζουν) πλήρη αποτύπωση του comic. Μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο στοιχείο. Fans του Spider-Man μπορούν να καταλάβουν το τι μελι γενεσθαι με τους επόμενους ''κακούς'' στην τρίτη ταινία ;)
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Μάιος 2014, 13:13

Και εγώ το είδα το νέο Spiderman, αλλά μου φάνηκε ψιλοπατάτα. Έβαλαν περισσότερους κακούς και τους δείχνουνε για απειροελάχιστο χρόνο στην ταινία. Ο Sam Raimi χρειάστηκε να βγάλει τρεις ταινίες για να μας κάνει να τον βαρεθούμε. Ο Marc Webb τα κατάφερε από τη δεύτερη. Καθώς έβλεπα την ταινία, σκεφτόμουνα ότι μακάρι να έρθει ο Batman και να τους διαλύσει όλους, έτσι για την πλάκα του. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB