Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό master » 27 Μαρ 2014, 15:27

Schumacher έγραψε:olympus has fallen ακριβως το ιδιο με το white house

εχεις δικιο το ιδιο εργο το ειδα και εγω λες και μαζι σκεφτοταν οι σκηνοθετες το ιδια ιστορια :lol: επισης και το θριλερ παλιο το The Uninvited (2009) θριλερ 4/10
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 27 Μαρ 2014, 23:33

JamesHetfield έγραψε:Ειναι βασισμενη σε αληθινη ιστορια...
Ουσιαστικα δειχνει οτι ολα ειναι λογιστικα και αερας κοπανιστος για να πλουτιζουν οι χρηματιστες. Κατι παρομοιο ειχε γινει και στην Ελλαδα πριν 15 χρονια...

Ναι μωρέ. Απλά δεν είδα τίποτα που να μη γνωρίζω, που να μην έχω διαβάσει, να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη μου. Προσωπικά μου ήταν "γνωστά" όλα αυτά, και ο αέρας ο κοπανιστός, η μόχλευση κ.λπ κ.λπ.

*

Χθες πήγα να δω το Lego αλλά δεν βόλευε η ώρα και είδα τους 300.

Τεράστια μετριότητα. Οk, ωραίο ξύλο, η Αρτεμισία μεγάλη καύλα. Μέχρι εκεί
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο ήταν πως όλοι ήταν μεταλλάδες εμφανισιακά χαχαχα \m/ και ο Ozzy στο τέλος δεν ξέρω πως "χώρεσε" χαχαχα

Ο Θεμιστοκλής σε μπάντα στυλ Clutch ίσως και Godsmack, η Αρτεμισία με δυσκολεύει, κάτι σε heavy ροκ.
Πολλοί θα μπορούσαν να είναι μέλη σε heavy metal συγκρότημα :lol: :lol: 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

5/10 επειδή είμαι καλός στις βαθμολογίες.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 29 Μαρ 2014, 14:33

Let the right one in δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό korko » 29 Μαρ 2014, 16:31

είδα το the hurt locker με τον jeremy renner.πολύ καλή ταινία χωρίς προπαγάνδα από τους Αμερικάνους και τρελές σκηνές μάχης που δεν συμβαίνουν στη πραγματικότητα.απλά ένας άνθρωπος που όπως δηλώνει έχει μόνο ένα πράγμα που αγαπάει στη ζωή του και συνεχίζει να ακολουθεί...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 29 Μαρ 2014, 18:57

LEGO Movie

Στον μικρό άρεσε, εμένα καθόλου. Τα έχουν κάνει αχταρμά. Μια ταινία δίχως ταυτότητα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 30 Μαρ 2014, 10:16

Ειδα το πρωτο "Hunger Games" καλη ταινιουλα ηταν...
7/10
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό korko » 30 Μαρ 2014, 10:28

είδα χθες το black hawk down.πολύ πιστολίδι,με αρκετή δράση αλλά σε ανθρώπινα πλαίσια απλά είχε αρκετά μηνύματα "αμερικάνικης ελευθερίας" που πάνε να δώσουν οι Αμερικάνοι στα άλλα κράτη που εισβάλουν.γενικά καλή ταινία με πολύ μεγάλο καστ και αμέτρητες σφαίρες....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 31 Μαρ 2014, 13:13

The Amazing Spiderman.Μετρια απο την αρχη ως το τελος,δε με εντυπωσιασε και πολυ,αλλα μονο και μονο επειδη ηταν Spiderman εκατσα να την δω μιας και βγαινει και το sequel συντομα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό master » 31 Μαρ 2014, 17:21

ειδα το 1 carrie οχι τοσο καλο,2 hunger games catching fire ωραια περιπετεια,3 δικαστης dredd (2012) πολυ διαφορετικο στυλ εργο που πρεπει να εχει επυρεαστει σε αλλα εργα
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσίευσηαπό master » 31 Μαρ 2014, 17:24

greenkiller.13 έγραψε:The Amazing Spiderman.Μετρια απο την αρχη ως το τελος,δε με εντυπωσιασε και πολυ,αλλα μονο και μονο επειδη ηταν Spiderman εκατσα να την δω μιας και βγαινει και το sequel συντομα

προσωπικα εμενα μου αρεσε και η περιπετεια γινεται εξελισεται γρηγορα πιστευω οτι δεν κουραζει το οτι ανακαλυψε οτι εχει δυναμεις υπερφισυκες κτλ...και του ταιριαζει του ηθοποιου να υποδυεται τον spider-man σε σχεση με τον προηγουμενο που ηταν κοντος ενω δεν ειναι
Τελευταία επεξεργασία από master και 05 Απρ 2014, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
master

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB