- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 05:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Homefront.Kλασική ταινία Jason Statham που δεν γίνεται να μην περάσεις καλά την ώρα σου.Κι επίσης κλασικά σαν action hero movie που σέβεται τον εαυτό της έγιναν 4-5 πράγματα που απλά ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμβούν! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Τσεκάρετε το Snowpiercer. Είναι ταινιάρα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Είδα τον Λύκο της Γουολ Στρητ.
Δεν με εντυπωσίασε καθόλου σαν ταινία. Το κίνητρο της απατεωνιάς, του παρτακισμού, πολύ κλισέ τα βρήκα. Τα διαβάζουμε καθημερινά και ίσως αυτό να με έχει επηρεάσει.
Ωστόσο, μ'άρεσε η ερμηνεία του Di Caprio. Ο άλλος ο τύπος (που ενσάρκωνε τον Donnie) ενώ μου τη "δίνει" για κάποιο λόγο -τα δόντια του με τσίτωναν ακόμη περισσότερο- νομίζω πως έπαιζε κι αυτός άψογα το ρόλο του.
Ένα 7 βάζω κι' αυτό λόγω ερμηνειών που μ'άρεσαν.
Δεν με εντυπωσίασε καθόλου σαν ταινία. Το κίνητρο της απατεωνιάς, του παρτακισμού, πολύ κλισέ τα βρήκα. Τα διαβάζουμε καθημερινά και ίσως αυτό να με έχει επηρεάσει.
Ωστόσο, μ'άρεσε η ερμηνεία του Di Caprio. Ο άλλος ο τύπος (που ενσάρκωνε τον Donnie) ενώ μου τη "δίνει" για κάποιο λόγο -τα δόντια του με τσίτωναν ακόμη περισσότερο- νομίζω πως έπαιζε κι αυτός άψογα το ρόλο του.
Ένα 7 βάζω κι' αυτό λόγω ερμηνειών που μ'άρεσαν.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Ειναι βασισμενη σε αληθινη ιστορια...
Ουσιαστικα δειχνει οτι ολα ειναι λογιστικα και αερας κοπανιστος για να πλουτιζουν οι χρηματιστες. Κατι παρομοιο ειχε γινει και στην Ελλαδα πριν 15 χρονια...
Ουσιαστικα δειχνει οτι ολα ειναι λογιστικα και αερας κοπανιστος για να πλουτιζουν οι χρηματιστες. Κατι παρομοιο ειχε γινει και στην Ελλαδα πριν 15 χρονια...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης