Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Φεβ 2014, 18:38

12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Φεβ 2014, 16:01

Γιατί όχι; Δεν ήταν άσχημη ταινία το Mama. Εγώ είδα το Ernest & Celestine. Ταινιάρα με πολλά νοήματα και είμαι χαρούμενος που δεν την απέρριψα από το poster. :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Sifs » 11 Φεβ 2014, 21:53

mysterious έγραψε:12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!

Πράγματι σκληρή ταινία, αλλά ταυτόχρονα διακριτική και με πολλά υπονοούμενα για μία καθημερινή αξία, την ελευθερία.Και η Lupita Nyong'o εξαιρετική ερμηνεύτρια για τον δύσκολο ρόλο, που της δόθηκε.
Άβαταρ μέλους
Sifs

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Φεβ 2014, 21:59

Sifs έγραψε:
mysterious έγραψε:12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!

Πράγματι σκληρή ταινία, αλλά ταυτόχρονα διακριτική και με πολλά υπονοούμενα για μία καθημερινή αξία, την ελευθερία.Και η Lupita Nyong'o εξαιρετική ερμηνεύτρια για τον δύσκολο ρόλο, που της δόθηκε.

Ναι είχε σκληρές σκηνές και σε τρέλαινε που θεωρούταν δεδομένο και με τον νόμο πως μαύρος=σκλάβος.Τι να πεις για τον άνθρωπο,μεγαλύτερο ζώο από εμάς δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό malkataz » 12 Φεβ 2014, 11:37

Το Double με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Ενώ ήμουν σίγουρος για το τέλος και πεισμένος πως επρόκειτο για μία προβλέψιμη ταινία, τελικά έγιναν πολλές ανατροπές! Πολύ καλή, ειδικά στο τέλος!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό master » 12 Φεβ 2014, 20:54

το καπεταν φιλιπσ με τον φοβερο τομ χανκσ σε ενα δυνατο ρολο πολυ καλο το εργο και ειδα επισης το The Mortal Instruments: City of Bones για μενα μια περιπετια αλλα ενα εργο χωρισ και πολυ νοημα και δυσκολο να καταλαβει κανεισ το στορυ της ταινιας
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό chronohill » 13 Φεβ 2014, 08:39

Eιδα το Man of Steel..Μεχρι την μεση μαρεσε.μετα μου φανηκε οτι το παρατραβηξανε και καπως μου αφησε μια περιεργη γευση...
Άβαταρ μέλους
chronohill

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό GiannisRethymno » 13 Φεβ 2014, 11:02

Είδα πρόσφατα το looper,πολυ καλη ταινία.Αν δεν την έχετε δει δοκιμάστε την.
Άβαταρ μέλους
GiannisRethymno

Δημοσιευσεις : 207

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 13 Φεβ 2014, 16:06

Δεν με ενθουσιασε το Looper ιδιαιτερα
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Φεβ 2014, 18:06

Ωραίο ήταν το Looper. Το είχα δει στον κινηματογράφο κιόλας.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB