- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 23:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Γιατί όχι; Δεν ήταν άσχημη ταινία το Mama. Εγώ είδα το Ernest & Celestine. Ταινιάρα με πολλά νοήματα και είμαι χαρούμενος που δεν την απέρριψα από το poster. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
mysterious έγραψε:12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!
Πράγματι σκληρή ταινία, αλλά ταυτόχρονα διακριτική και με πολλά υπονοούμενα για μία καθημερινή αξία, την ελευθερία.Και η Lupita Nyong'o εξαιρετική ερμηνεύτρια για τον δύσκολο ρόλο, που της δόθηκε.
-
Sifs - Δημοσιευσεις : 7
Sifs έγραψε:mysterious έγραψε:12 years a slave.Εξαιρετική ταινία που βασίζεται κιόλας σε αληθινή ιστορία.Οι Chiwetel Ejiofor και Michael Fassbender είναι εκπληκτικοί στους ρόλους τους!
Πράγματι σκληρή ταινία, αλλά ταυτόχρονα διακριτική και με πολλά υπονοούμενα για μία καθημερινή αξία, την ελευθερία.Και η Lupita Nyong'o εξαιρετική ερμηνεύτρια για τον δύσκολο ρόλο, που της δόθηκε.
Ναι είχε σκληρές σκηνές και σε τρέλαινε που θεωρούταν δεδομένο και με τον νόμο πως μαύρος=σκλάβος.Τι να πεις για τον άνθρωπο,μεγαλύτερο ζώο από εμάς δεν υπάρχει.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Eιδα το Man of Steel..Μεχρι την μεση μαρεσε.μετα μου φανηκε οτι το παρατραβηξανε και καπως μου αφησε μια περιεργη γευση...
-
chronohill - Δημοσιευσεις : 24
Ωραίο ήταν το Looper. Το είχα δει στον κινηματογράφο κιόλας.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης