Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 03 Δεκ 2013, 20:15

Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει σε θρίλερ είναι το 'the beacon', όποιος αντέξει να το δει τον παραδέχομαι.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 03 Δεκ 2013, 20:28

Χειροτερη ταινια 2013 "This is the end"
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Δεκ 2013, 23:29

Οι περισσότεροι απλά γενικά μιλάτε για ταινίες που δεν ήταν ιδιαίτερα καλές και δε σας άρεσαν. Εγώ όμως, όπως είχα ξαναγράψει σχόλιο πιο πριν, ανέφερα δύο πραγματικά άθλιες ταινίες. Η μία λέγεται The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It. Είναι αηδιαστική, χωρίς καθόλου χιούμορ και γεμάτη ατάλαντους ηθοποιούς. Η άλλη λέγεται An American Carol και ίσως είναι η πιο ρατσιστική ταινία όλων των εποχών. Δείτε τες και πείτε μου αν πραγματικά έχετε δει χειρότερες. Αν βρείτε χειρότερες, πρέπει οπωσδήποτε να μου τις κατονομάσετε.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 04 Δεκ 2013, 14:19

Γουστα ειναι και οι ταινιες φιλε, μερικοι μπορει να ξεκαρδιστηκαν στις ταινιες που ανεφερες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 04 Δεκ 2013, 15:29

Ναι, θα υπήρχαν μερικοί. Σε όλες, ακόμα και στις χειρότερες ταινίες που έχουν βγει, κάποιοι θα γελάσανε. Απλά, στις ταινίες που ανέφερα, σίγουρα θα γελάσανε οι λιγότεροι, συγκριτικά με άλλες χάλια ταινίες. Αλλά, όποιος θέλει να το αμφισβητήσει, ας τις δει απλά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Δεκ 2013, 17:34

TheLuckyShamrock έγραψε:Ναι, θα υπήρχαν μερικοί. Σε όλες, ακόμα και στις χειρότερες ταινίες που έχουν βγει, κάποιοι θα γελάσανε. Απλά, στις ταινίες που ανέφερα, σίγουρα θα γελάσανε οι λιγότεροι, συγκριτικά με άλλες χάλια ταινίες. Αλλά, όποιος θέλει να το αμφισβητήσει, ας τις δει απλά.

Ειχα μιλησει σε παλιοτερο post μου για το "Πλασματα της Αβυσσου", μια πραγματικα κακη ταινια απο ολες τις αποψεις! Και φαντασου την ειδα σε μια ηλικια(γυμνασιο) που οτιδηποτε χαζομαρα b-movie τρομου μου εκανε εντυπωση...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Δεκ 2013, 01:29

Ποιος είναι ο τίτλος της, alex4444; Εννοώ τον πραγματικό τίτλο της, όχι τον ελληνοποιημένο (επειδή μου κίνησες την περιέργεια).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 01:41

Πολλές, πάρα πολλές... Τελευταία πατάτα που είδα, το Cloud Atlas.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 05 Δεκ 2013, 15:32

TheLuckyShamrock έγραψε:Ποιος είναι ο τίτλος της, alex4444; Εννοώ τον πραγματικό τίτλο της, όχι τον ελληνοποιημένο (επειδή μου κίνησες την περιέργεια).

Creatures from the Abyss(αν και ουτε τρειλερ δε μπορω να βρω). Ιδου καποιες ανατριχιαστικες λεπτομερειες που ειχα αναφερει στο παλιο μου ποστ!

alex4444 έγραψε:Προσωπικα θυμαμαι καπου το 2001 ειχα νοικιασει μια ταινια λεγοταν Πλασματα της Αβυσσου. Παρεα νεων βρισκουν εγκαταλελειμμενο πλοιο ενω κανουν βραδυατικα βαρκαδα στα ανοιχτα. Τελικα εκει μεσα υπαρχουν κατι τερατα της θαλασσας μεταλλαγμενα που εχουν τη δυνατοτητα να παρουν ως ξενιστες τον ελεγχο του ανθρωπινου σωματος. Ο χαμενος χρονος στο μεγαλειο του! Εφε σε φαση "πλαστελινη"(Pingu) και κορυφαια σκηνη μια γυναικα να γενναει αβγα ψαριου μετα απο ερωτικες περιπτυξεις με νεαρο που τον κατειχε ενα "πλασμα".

Προσοχη! δεν αποτελει απλη απογοητευση απο κατι που περιμενα πως θα αξιζει κατι, μιλαμε ισως για την χειροτερη ταινια ολων των εποχων! Για απογοητευσεις θα μιλησω αλλη φορα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Δεκ 2013, 18:20

Το βρήκα. Αν το ψάξεις με το άλλο όνομά του, θα το βρεις το trailer. Το άλλο όνομά του είναι το Plankton.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB