Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος (2013)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 31 Οκτ 2014, 22:36

Ελπίζω να γίνεις καλά σύντομα. :) Εγώ προσωπικά δε θα πάω στο Γκάζι. Ούτε μπορώ να διαθέσω χρόνο γι'αυτό, αλλά ούτε και χρειάζεται να πάω, αφού το έχω ήδη δει στο comicdom. Όσο για το κόμικ, θα μπορείς να το βρεις σε οποιοδήποτε comicdom, αλλά και σε οποιοδήποτε ενημερωμένο κομιξάδικο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Νοέμ 2014, 12:29

Στη σελίδα τους γράφει ότι κυκλοφορεί σε DVD. Και βλέπω στο videoclubgr ότι είναι διαθέσιμο για πώληση. Θα μπορείς λογικά να μάθεις περαιτέρω πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, ήτοι στη σελίδα The Dragonphoenix Chronicles : Indomitable.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Νοέμ 2014, 22:19

Ναι βρε παιδί μου, δικαίωμά σου, απλά από ό,τι είδα, κυκλοφορεί σε DVD. Ρώτησες το videoclub τής γειτονιάς σου;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Νοέμ 2014, 02:15

Ναι, ό,τι πιστεύεις. Ωραίο είναι πάντως που θες να στηρίξεις τους δημιουργούς τής ταινίας, που παρεμπιπτόντως ασχολούνται και με κόμικ. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Νοέμ 2014, 20:02

Όταν τελειώσει ο 3ος ΠΠ, τότε θα φοράμε τούρκικα φέσια, γερμανικά σανδάλια, θα τρώμε κινέζικο φαγητό, και θα βρισκόμαστε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Αμερική (αφού θα μας έχουν κατακτήσει όλες οι μεγάλες χώρες μαζί).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB