The Amazing Spiderman 2 (2014)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 22 Σεπ 2014, 23:49

MrDododi έγραψε:Όταν είδα το Spiderman 3 απογοητεύτηκα γιατί ο αγαπημένος μου αντι-ήρωας (Venom) ήταν απαίσιος. :-( Με το reboot του Spidey δεν ενθουσιάστηκα γιατί δε μου άρεσε ο ηθοποιός που έκανε τον P.Parker και τώρα που είδα το 2ο ξενέρωσα περισσότερο. Επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια...

Για περισσότερη ξενέρα; :P
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 23 Σεπ 2014, 17:31

Kimi Raikkonen έγραψε:Για περισσότερη ξενέρα; :P

Yep! :lol: :lol: :lol:
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Zack34 » 28 Σεπ 2014, 23:38

Entaksi den ksetrelathika kiolas!Kalh tainia htan
Zack34

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό BlackJackGr » 01 Οκτ 2014, 15:34

Απίστευτες σκηνές με εριστικότατο Spidey! Για μένα πολύ καλή η ταινία και ακόμα καλύτερος ο Andrew Garfield..
Άβαταρ μέλους
BlackJackGr

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό deratop » 01 Οκτ 2014, 22:52

Την είδα σε dvd φοβερή ταινία, πεθαίνω για spiderman ενώ μου άρεσε πώς παρουσιάσανε το greengoblin σχιζοφρενή όπως έπρεπε δηλαδή :lol: όχι σαν την ξενέρα του πρώτου spiderman (αλήθεια σαν robocop ήταν)Γενικά με το amazing η ταινία ανέβηκε επίπεδο,επιβάλεται να δούμε venom και carnage καλά θα κάνουν να τους ετοιμάζουν σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
deratop

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό kokouman » 02 Οκτ 2014, 00:14

Πιστευω μπορουσαν να το ειχαν κανει πολυ καλυτερο.Ειμουν τοσο hyped που πηγα με την παρεα μου τα μεσανυχτα που βγηκε και ξενερωσαμε λιγακι.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Cookies » 04 Οκτ 2014, 14:36

Χαλια και το 1 και το 2.1.Ο ηθοποιος ειναι για μπουνιες(τον απεχθανομαι).Ετσι παιζει τον ντροπαλο και ησυχο Peter parker με το σκειτ μπορντ?2.τον electro τον καναν μαυρο δεν εχω τπτ εναντιον τους μαυρους αλλα απο που και οσπου αλλαζουν τα χρωματα σε λιγο θα μας δειξουν τον Hulk μπλε.3.το παραδεχομαι ειχε κωμοδια αλλα ειδικα στο πρωτο(το δευτερο το ειδε σε κακη αναλυση στο διασυκτιο) φαινοταν οτι ηταν στουντιο(μαχη με τη σαυρα στους δρουμους).Δεν αρχιζω να μιλαω για την σκηνοθεσια,την καλυτερη σκνοθεσια την εχει κανει ο Sam Raimi πολυ καλος ο τυπος οχι σαν τους αλλους που γυρνανε την καμερα σαν @#$%(δεν ηξερα με τη να το παρομοιασω χεχε)
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 04 Οκτ 2014, 14:40

Cookies έγραψε:Χαλια και το 1 και το 2.1.Ο ηθοποιος ειναι για μπουνιες(τον απεχθανομαι).Ετσι παιζει τον ντροπαλο και ησυχο Peter parker με το σκειτ μπορντ?2.τον electro τον καναν μαυρο δεν εχω τπτ εναντιον τους μαυρους αλλα απο που και οσπου αλλαζουν τα χρωματα σε λιγο θα μας δειξουν τον Hulk μπλε.3.το παραδεχομαι ειχε κωμοδια αλλα ειδικα στο πρωτο(το δευτερο το ειδε σε κακη αναλυση στο διασυκτιο) φαινοταν οτι ηταν στουντιο(μαχη με τη σαυρα στους δρουμους).Δεν αρχιζω να μιλαω για την σκηνοθεσια,την καλυτερη σκνοθεσια την εχει κανει ο Sam Raimi πολυ καλος ο τυπος οχι σαν τους αλλους που γυρνανε την καμερα σαν @#$%(δεν ηξερα με τη να το παρομοιασω χεχε)

Ο Raimi είχε χάσει την μπάλα στο 3 οπότε δεν ισχύει εν μέρη αυτό που λες Cookies.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 12:10

Πάρα πολύ καλο το reboot αυτο!!
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 19 Οκτ 2016, 01:44

Μέτρια ταινία. Emma Stone απο άλλο πλανήτη..
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB