Thor: The Dark World (2013)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Ιαν 2014, 22:53

Καταρχήν δεν με τρέλαναν οι δυο ταινίες.Αλλά η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη και μου άρεσε περισσότερο.Βέβαια η παρουσία των κακών ήταν εντελώς αδιάφορη αλλά είχε γέλιο σε αρκετές σκηνές και αυτός ο τύπος που παίζει τον Loki...τι ηθοποιάρα!Τρομερά ταλαντούχος.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Ιαν 2014, 16:33

mysterious έγραψε:Καταρχήν δεν με τρέλαναν οι δυο ταινίες.Αλλά η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη και μου άρεσε περισσότερο.Βέβαια η παρουσία των κακών ήταν εντελώς αδιάφορη αλλά είχε γέλιο σε αρκετές σκηνές και αυτός ο τύπος που παίζει τον Loki...τι ηθοποιάρα!Τρομερά ταλαντούχος.

Μα τα Thor τα βλεπουν λογω του Loki και οχι του ηρωα. Φαντασου να αποφασισουν σε ενα επομενο sequel να μην ειναι μεσα. Θα πεσουν καταορυφα οι πωλησεις εισιτηριων. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Ιαν 2014, 16:49

Αν κάνουν όμως sequel μόνο με Loki; :P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό mysterious » 26 Ιαν 2014, 19:25

Εντάξει γενικά το βλέπουν για την όλη φάση αλλά ναι ο Loki είναι μακράν η ατραξιόν της της ταινίας!Και όντως χωρίς Loki ταινία Thor δεν υφίσταται...
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:03

Καλη ταινια αλλα νομιζω πως το πρωτο ηταν καλυτερο
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 22 Σεπ 2014, 23:21

Το πρώτο δεν με με ενθουσίασε αλλά το δεύτερο όταν είδα το trailer ξετρελάθηκα. Αφού το είδα ξενέρωσα. Δεν μου άρεσε καθόλου... :-(
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 12:45

μακράν βελτιωμένο κ μεγαλύτερης διάρκειας απο το πρώτο σεναριακά κ τα λοιπά.Σημείωση ο Λόκι μου τη δίνει ως πότε θα παριστάνει τον κακό????
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 13:11

Δεν ξετρελαθηκα κιολας εχω δει και καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 08 Οκτ 2014, 18:28

συγνωμη ποιος νοιαζεται για το στορυ....απλως το παλικαρακι που παιζει το thor ειναι παιδαρος.... <3
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό kokouman » 08 Οκτ 2014, 21:07

Andriana Bird έγραψε:συγνωμη ποιος νοιαζεται για το στορυ....απλως το παλικαρακι που παιζει το thor ειναι παιδαρος.... <3

Βασικα εκτος απο σενα που παρακολουθεις ταινιες με τετοια ηλιθια κριτηρια, ολος ο κοσμος.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB