Ποιο ειναι το δικο σας τοπ 5 αγαμενων ταινιων
Ξεκιναω εγω
1ο The Shαwshank Redeptiοn
2o The Prestige
3o Memento
4o The Number 23
5o The Lord of The Rings Trilogy
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένες Ταινίες [Τορ 5]
1. H τριλογία του Νονού
2. Pulp Fiction
3. Dark Knight
4. 300
5. King's Speech
2. Pulp Fiction
3. Dark Knight
4. 300
5. King's Speech
Δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να λες σωστά το όνομα μου
-
Dimitris1395 - Δημοσιευσεις : 11
Altair έγραψε:1)Dracula (1992)
2)Braveheart
3)Ο κύκλος των χαμένων ποιητών
4)Kill Bill 1
5)Law Abiding Citizen
6)American History X
Εδώ να σημειώσω πως όντας μέγιστος φαν των Star Wars/LOTR/Comic Movies δεν βάζω καμία γιατί τότε η λίστα θα ξεφύγει πολύ από τα 5 που θέλετε.
Ε δεν πειραζει αν βαλεις παραπανω , φτανει τα πρωτα 5 να ειναι τα αγαπημενα σου .
-
chris41090 - Δημοσιευσεις : 45
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
1)ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
2)ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ
3)ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ
4)Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟ 1ο
5)ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ MARVEL DC KAI ETC ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ! ΚΑΗΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΚΤΗ!
1)ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
2)ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ
3)ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ
4)Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟ 1ο
5)ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ MARVEL DC KAI ETC ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ! ΚΑΗΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΕΚΤΗ!
-
fctantos - Δημοσιευσεις : 14
Εξαιρετικα δυσκολο να βγαλει κανεις ενα τοπ-5 αναμεσα στις χιλιαδες(στανταρ) ταινιες που εχουμε δει , ποσο μαλιστα να ειναι και με σειρα προτεραιοτητας
Χωρις σειρα λοιπον και ενω σιγουρα θα εχω κι αλλες που θα μπορουσαν να μπουν(διοτι αυτες ειναι εμπορικοτατες):
The Prestige
Inception
The Dark Knight
Memento
4 στις 5 του Nolan δηλαδη και το Avatar μπαινει τιμητικα, οχι επειδη ειναι καμια ταινιαρα με βαθυστοχαστο σεναριο, αλλα για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που εζησα οταν την ειδα στη Vmax και που απο τοτε οποια ταινια βλεπω σε 3D νομιζω οτι προσβαλει τη τεχνολογια :p

Χωρις σειρα λοιπον και ενω σιγουρα θα εχω κι αλλες που θα μπορουσαν να μπουν(διοτι αυτες ειναι εμπορικοτατες):
The Prestige
Inception
The Dark Knight
Memento
4 στις 5 του Nolan δηλαδη και το Avatar μπαινει τιμητικα, οχι επειδη ειναι καμια ταινιαρα με βαθυστοχαστο σεναριο, αλλα για την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που εζησα οταν την ειδα στη Vmax και που απο τοτε οποια ταινια βλεπω σε 3D νομιζω οτι προσβαλει τη τεχνολογια :p
Destiny, is a fickle bitch...
-
sheik - Δημοσιευσεις : 45
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης