Το θέμα για την ταινία, και το Link για το review
http://www.enternity.gr/Article/The-Adv ... /5057.html
Προσωπικά ποτέ δε χώνευα ιδιαίτερα τον Τεντέν, προτιμούσα τον Αστερίξ, το Λούκι Λουκ και το Λεονάρντο (και τον Κόρτο Μαλτέζε αλλά άλλη ιστορία αυτή). Παρόλα αυτά η ταινία με διασκέδασε πολύ και από θέμα τεχνολογίας είναι απίθανη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να παρακολουθήσω την ιστορία ή με inside jokes κλπ επειδή πάνω κάτω ήξερα πρόσωπα και πράγματα, αλλά και ο τελείως άσχετος (ακόμα και σε όποιον δεν αρέσει ο ήρωας) θα δει μια πολύ όμορφη ταινία. Προσωπικά, λίγο για τις ανάγκες της κριτικής και λίγο από περιέργεια, ξεφύλισσα αρκετά παλιά τεύχη που βρήκα μέσω γνωστού. Και το θεωρώ κατόρθωμα της ταινίας να κάνει έναν ψιλοαδιάφορο θεατή να ενδιαφερθεί για το θέμα της.
Εσείς?
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 10:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The adventures of Tintin
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μου άρεσε αρκετά γιατί βρήκα σε αυτήν την ταινία την ψυχή ενός πραγματικού φαν του Τεν τεν και με εξέπληξε ευχάριστα. Προσωπικά θεωρώ πολύ καλή την μεταφορά στο ψηφιακό φιλμάκι και την προτιμώ από μια live-action movie (τύπου Αστερίξ από την Πατέ) που μου προκάλεσε τα ίδια συναισθήματα όπως και το ίδιο το πατέ (αρκετά δυσάρεστα), και βρίσκω πολύ πιο ευρυματικές τις μεταφορές σε κινούμενο ή ψηφιακό σχέδιο από πολλά κόμιξ που διάβαζα από τα μικράτα μου, γιατί δεν περιορίζουν τον καλλιτέχνη στα ανθρώπινα όρια. Μιας που βγήκε κι ο Τεν τεν, κρυφή μου επιθυμία είναι να δω στο σελιλόιντ και τα ετεροθαλή αδέρφια του Blake&Mortimer, αν και χλωμό το κόβω. 

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Η ταινία τα ΣΠΑΣΕ!!! Για μένα ήταν μια τέλεια μίξη Indiana Jones και Uncharted! Αυτή την ταινία δεν πρέπει να την αγνοήσει ο κόσμος! Ανυπομονώ να δω την συνέχεια της ταινίας. Η συνέχεια έχει πει ο Spielberg θα γυριστεί με τον Peter Jackson πίσω από την κάμερα...
-
Tom o Xboxakias - Δημοσιευσεις : 35
Εγω να πω την αλήθεια, θα της βάλω ενα 8/10!
Πολύ καλή ταινία αλλά νομίζω σε value δεν μπορεί να φτάσει παραγωγές της Pixar!
Καταλαβαίνω βέβαια κάποιες διαφορές, εδώ έπρεπε να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο σενάριο κτλ κτλ, αλλά δεν είχε το τέλειο ξεδίπλωμα σεναριακά!
Ίσως φταίει ότι το είδα μεταγλωττισμένο κιόλας και οι φωνές δεν είχαν την χροιά και το χρώμα που επιβαλλόταν σε κάθε περίσταση και έτσι ατονούσε λίγο η εκάστοτε σκηνή!
Oh well... πρέπει να την δείτε πάντως!
Πολύ καλή ταινία αλλά νομίζω σε value δεν μπορεί να φτάσει παραγωγές της Pixar!
Καταλαβαίνω βέβαια κάποιες διαφορές, εδώ έπρεπε να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο σενάριο κτλ κτλ, αλλά δεν είχε το τέλειο ξεδίπλωμα σεναριακά!
Ίσως φταίει ότι το είδα μεταγλωττισμένο κιόλας και οι φωνές δεν είχαν την χροιά και το χρώμα που επιβαλλόταν σε κάθε περίσταση και έτσι ατονούσε λίγο η εκάστοτε σκηνή!
Oh well... πρέπει να την δείτε πάντως!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
15 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης