47 Ronin

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

47 Ronin

Δημοσίευσηαπό game over » 23 Δεκ 2013, 20:54

Εικόνα
47 Ronin is a 2013 American fantasy action film depicting a fictional account of the forty-seven Ronin, a real-life group of samurai in 18th-century Japan who avenge the murder of their master (stories, plays and other dramatic performances of the 47 Ronin story are commonly referred to as Chushingura in Japan). Produced by Universal Studios, the film is directed by Carl Erik Rinsch and stars Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Tadanobu Asano, Hiroyuki Sanada and an ensemble of other Japanese actors. Filming started in Budapest in March 2011; it moved to Shepperton Studios in London and was concluded in Japan. The release date was moved from November 21, 2012 to February 8, 2013 and then again to Christmas Day, 2013.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 24 Δεκ 2013, 00:58

Εχει προστεθει κι αυτη στις μελλουσες ταινιες για σινεμα...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό El Grekoz » 20 Ιαν 2014, 11:48

πρεπει να τα σπαει...αναμενω..
Άβαταρ μέλους
El Grekoz

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό mixakos » 20 Ιαν 2014, 15:21

Την ειδα και περιμενα περισσοτερα βαση αυτων που δειχνει το trailer αλλα νταξ δεν με χαλασε ηταν καλη!!
Άβαταρ μέλους
mixakos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 20 Ιαν 2014, 19:21

Εγώ μπήκα για να δω κανά σχόλιο και άποψη για την ταινία και το μόνο που μου μπήκε στο μυαλό είναι το Ξανθό μωρό στην υπογραφή του Game Over :D , πραματικά τα σπάει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Ιαν 2014, 22:41

diver_gr έγραψε:Εγώ μπήκα για να δω κανά σχόλιο και άποψη για την ταινία και το μόνο που μου μπήκε στο μυαλό είναι το Ξανθό μωρό στην υπογραφή του Game Over :D , πραματικά τα σπάει!!!!!!!

αχαχαααχ! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:04

Την ειδα αλλα δε με τρελανε
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό georgedem » 08 Φεβ 2014, 02:43

ξεγελαστικο το τρειλερ, βασικα φετος ολα τα τρειλερ αξιζουν και μολις δεις τις ταινιες μενεις με μια απογοητευση
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό MrDododi » 22 Σεπ 2014, 23:19

georgedem έγραψε:ξεγελαστικο το τρειλερ, βασικα φετος ολα τα τρειλερ αξιζουν και μολις δεις τις ταινιες μενεις με μια απογοητευση

Συμφωνώ απόλυτα. Φαινόταν εντυπωσιακό αλλά που και που με έβλεπα να zzzzzzzzzz....
Adododo!!!
Άβαταρ μέλους
MrDododi

Δημοσιευσεις : 172

Δημοσίευσηαπό Bamagiotis » 27 Σεπ 2014, 04:27

Μου άρεσε αρκετά. Όπου έχει keanu Reeves απο το Matrix και μετά δεν θα διστάσω να την δώ!
Τέτοιο στύλ ταινίας με πολεμικές τέχνες γενικά θέλω να πώ κυλάει όμορφα..με δική μου προσωπική προτίμηση φυσικά! Απο τις καλύτερες έχω να προτείνω Ip man! (Άσχετο,σχετικό!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bamagiotis

Δημοσιευσεις : 89

Επόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB