Γνώμη για Interstellar

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Γνώμη για Interstellar

Δημοσίευσηαπό paris21_tzo » 14 Νοέμ 2017, 17:44

Πρόσφατα είδα το inerstellar...Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος αλλα θα ήθελα και μία δεύτερη γνώμη!
paris21_tzo

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό bigdaddy89 » 27 Νοέμ 2017, 22:33

Από τις καλύτερες διαστημικές ταινίες!
Απλά δεν ξέρω κατά πόσο έχεις κουράγιο να την ξαναδείς!
Άβαταρ μέλους
bigdaddy89

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Itsme » 05 Δεκ 2017, 21:25

Καταπληκτική ταινία. Απαιτεί κάποιες βασικές γνώσεις φυσικής και αστρονομίας αλλά ακόμη και αν στερείσαι αυτών θα απολαύσεις το καστ (ΜακΚόναχι), την σκηνοθεσία (Νόλαν) και το σενάριο (Νόλαν). Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Itsme

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 06 Δεκ 2017, 01:38

δεν μου αρεσε το τελος που αφηνει πολλα ερωτηματα
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Δημοσίευσηαπό Itsme » 06 Δεκ 2017, 20:05

Παρότι υπήρξαν φήμες ότι θα δούμε και Interstellar 2, θεωρώ ότι το τέλος του ήταν αρκετά ικανοποιητικό. Η ταινία χάρη στο τέλος της στέκει και χωρίς sequel. Βέβαια δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που είδε την ταινία και δεν θέλησε να μάθει και για την περαιτέρω εξέλιξη της.
Itsme

Δημοσίευσηαπό teofox » 13 Δεκ 2017, 15:47

Πολύ καλό, ποιοτικό, πολύ δυνατό καστ και ερμηνείες.
Άβαταρ μέλους
teofox

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό iliasgamer81 » 06 Ιαν 2018, 17:00

Η ταινία που με καθήλωσε μέχρι το τέλος και μου άφησε πολλά ερωτήματα σχετικά με τον χρονοδιάσταση και πως μπορούμε να περάσουμε μυνήματα μέσα από από αυτή.
iliasgamer81

Δημοσίευσηαπό Saiyan85 » 07 Ιαν 2018, 22:39

iliasgamer81 έγραψε:Η ταινία που με καθήλωσε μέχρι το τέλος και μου άφησε πολλά ερωτήματα σχετικά με τον χρονοδιάσταση και πως μπορούμε να περάσουμε μυνήματα μέσα από από αυτή.

Η ταινία κατά την άποψη μου είναι ένα πολύ ευχάριστο -σχεδόν- τριωράκι , τίποτα παραπάνω για να βασανίζει τον θεατή.
Φυσικά και δεν εξηγούνται πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί όπως το πως ζει κάποιος σε άλλη διάσταση, το πως βλέπει το παρελθόν, το παρών και το μέλλον και όλα αυτά να βρίσκονται σε μία λούπα έως ότου κάποιος αλλάξει μία στιγμή σημαντική η οποία θα επηρεάσει την μελλοντική συνέχεια... Η ταινία ήταν πράγματι πολύ ωραία, είχε υψηλό budget, ένα λάθος που εντόπισα στον πρώτο πλανήτη που επισκεύτηκαν, και ένα παλιό γνώριμο σκηνικό , αυτό με την κρυογονική κατάσταση στην οποία έμπαιναν. Κάτι παρόμοιο νομίζω είχε αναφερθεί στο demolition man.
Άβαταρ μέλους
Saiyan85

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό gusvagen » 17 Φεβ 2018, 18:29

Αρκετά εντυπωσιακό οπτικά με μια ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά και πολλές σενάριακες τρύπες..απιστευτο σαουντρακ
gusvagen

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό MixalhsNt » 22 Ιουν 2018, 17:45

αρκετα καλη ταινια με ενδιαφερουσα ιστορια επισης πολυ καλη μουσικη
MixalhsNt

Δημοσιευσεις : 45

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB