Dracula Untold (2014)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Dracula Untold (2014)

Δημοσίευσηαπό Alucard » 23 Οκτ 2014, 11:47

Την είδα χθες. Είχε πολλά περιθώρια για να είναι καλύτερη, όμως αν έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με τα Lords of Shadow πρέπει να πάτε να τη δείτε χθες. ήδη από το trailer φαινόταν ότι έχει δανειστεί κάποια στοιχεία (σκηνή με διάλυση του στρατού από νυχτερίδες), όμως τα δάνεια είναι πολύ περισσότερα από όσα περίμενα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανεπίσημη Lords of Shadow movie. Ειδικά με τον τρόπο που τελειώνει...
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 23 Οκτ 2014, 12:35

Από τα trailers μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θα έχει τόσο έντονο το στοιχείο του gothic horror σε art direction και storytelling επίπεδο που γουστάρω πολύ εγώ και το είχε σε μεγαλύτερο βαθμό το Lords of Shadow 2 από το reboot.

Οπότε θα περιμένω τη Blu-ray version. Είναι νομίζω από τις περιπτώσεις που έχει στερέψει για κάποιο σοβαρό διάστημα ένα genre, με αποτέλεσμα οτιδήποτε σχετικό βγαίνει να ελκύει άμεσα το ενδιαφέρον και την προσοχή λόγω "στερητικού συνδρόμου".
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό marius_octavus » 14 Νοέμ 2014, 15:44

Alucard έγραψε: Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανεπίσημη Lords of Shadow movie. Ειδικά με τον τρόπο που τελειώνει...

και εγώ αυτό σκέφτηκα.
μπορώ να πω πως ήμουν επιφυλακτικός αρχικά λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων που άκουσα για τη ταινία, αλλά μου άρεσε. και ειδικά στο τέλος που δείχνει πως μπορεί να βγει και 2ο
Άβαταρ μέλους
marius_octavus

Δημοσιευσεις : 96

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB