- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 04:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
In time (personal review)
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ταινία, που περιείχε και αρκετή λογική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάποιους δεν άρεσε.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Προσωπικά, η ταινία μου άρεσε πολύ. Δεν είναι τέλεια αλλά είναι πάρα πολύ καλή και σαν ιδέα και σαν ερμηνείες και σαν σκηνοθεσία...Έχει μπόλικα κλισέ αλλά ΟΚ...
Και πάλι προσωπικά, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, μείνετε μακριά από το Children of Men. Επιεικώς πατάτα!
Και πάλι προσωπικά, επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω, μείνετε μακριά από το Children of Men. Επιεικώς πατάτα!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Το Childern of Men πατάτα; Τι πράγμα; Εντάξει, δεν είναι τόσο καλό όσο λένε, αλλά όχι και πατάτα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Childern of Men πατάτα; Τι πράγμα; Εντάξει, δεν είναι τόσο καλό όσο λένε, αλλά όχι και πατάτα.
Το βρήκα ένα μεγάλο χάσιμο χρόνου, δεν μου άρεσε καθόλου...Σε αυτήν την ταινία δεν ήταν η ιερόδουλη που έβγαζε γάλα? Απλά WTF!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης