Killer Elite

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Killer Elite

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 21 Οκτ 2011, 13:07

Το θέμα για την ταινία, με το αντίστοιχο link για την κριτική

http://www.enternity.gr/Article/Killer-Elite/4835.html

Την είδατε? Σας άρεσε? Πώς σας φάνηκε το κείμενο?

Προσωπικά ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα να δω, απλά με ακόμα πιο ενδιαφέρον σενάριο. Έχει αρκετά twists, μπόλικο ξύλο, λίγο λιγότερο πιστολίδι από το ιδανικό και το cast είναι γεμάτο κλασσικές μούρες. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλός ο Statham στο ρόλο του πάντως, επειδή η ταινία δεν έχει πολλές κωλοτούμπες, μπαμ μπουμ, φρου φρου κι αρώματα την πήρε περισσότερο πάνω του απ'ό,τι τα Τransporter πχ.

Παρεπιπτόντως, μήπως έχει δει κανείς το Revolver? Τι λέει?

Γενικά αντρική, σκληρή, βαρβάτη περιπέτεια όπως πρέπει να είναι.
Τελευταία επεξεργασία από Tobajaras και 06 Νοέμ 2011, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 21 Οκτ 2011, 15:27

Την είδα χθες το βράδυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι έκανε σε αρκετά σημεία κοιλιά... Πήγε να με πάρει ο ύπνος σε δύο τρεις στιγμές...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό majorfox » 22 Οκτ 2011, 06:53

γουστάρω Statham ,θα παω απο βδομαδα να το δω !
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 04 Νοέμ 2011, 21:16

συμφωνώ λίγο με Παύλο. σε 1-2 σημεία ήταν λίγο χασμουρητό.. αλλά γενικά μου άρεσε, αν και πριν πάω, νόμιζα θα δω κλασσικό μπαμ-μπουμ αλλά τελικά είχε περισσότερο βάθος!
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 05 Νοέμ 2011, 20:44

Οντως σε μερικα σημεια η ταινια εκανε "κοιλια" αλλα και εγω περιμενα πιο πολυ δραση αλλα ευτυχως ειχε και καλη πλοκη.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 06 Νοέμ 2011, 02:01

Κυριολεκτικά μόλις είδα την ταινία..Πολύ διαφορετικό απο οτι το περίμενα...Βασικά είχα πολύ καιρό να δω α) μια ταινία δράσης με σενάριο που να μην παίζει δεύτερο ρόλο και β) μια ταινία δράσης που να μην αναλώνεται σε ατελείωτες και κουραστικές μετά από λίγο εκρήξεις και πιστολίδια....Και πολύ καλές ερμηνείες..Καλός ο Statham, ακόμα καλύτερος ο Owen αλλά τα μικρό διάστημα που έπαιξε ο De niro απλά ήταν το πιο απολαυστικό...Όσο βλακεία και αν είναι η ταινάι που παίζει(που στη προκειμένη δεν είναι) έχει ένα τρόπο.....βασικά δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω κάτι..είναι ο De Niro, end of story...

7,5/10
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Shadow » 19 Δεκ 2011, 22:32

Μπά όσο συμπαθητικός κι άν είναι ο Statham, μόνο τα Τransporter και Crank ξεχωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό frigs » 12 Σεπ 2013, 18:51

Απο τις πιο μέτριες ταινίες που έχει παίξει μέχρι στιγμής.
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB